2022.05.26. 09:35:00 6541 224

Lakberendezés szavakkal, avagy divatos szöveges dekorációk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden szó számít! A megfelelő szó bátorít, dicsér, és a “nem megfelelő” ugyanúgy a földbe is tud döngölni bárkit. A szavaknak azonban nem csak kimondva van erejük, ugyanolyan fontos életünkben az írott szó is. Vigyünk pozitív hangulatot otthonunkba szavakkal!

Felirat a nappaliban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Felirat a nappaliban

A szavakkal gondolatainkat és érzéseinket fejezzük ki a leggyakrabban. Van kedvenc könyvünk vagy versünk, amelyekből idézni is tudjuk a minket leginkább megérintő részleteket. A szavak azonban úgy is hatnak ránk, hogy közben észre sem vesszük: Gondoljunk csak a reklámokra, amelyek lehetnek verbálisak és vizuálisak is. Feliratok a ruhákon, óriásplakátokon és szlogenek a különböző termékeken.

A szövegek azonban művészi értéket is kaphatnak, amelyet a lakberendezés is előszeretettel használ. A pozitív szavak és kifejezések felemelő és inspiráló szerepet játszanak az életünkben, az ilyen dekoráció pedig időtlen, amellyel szeretettel ruházhatjuk fel otthonunkat.

"Édes otthon" tábla

Személyes terek feliratokkal

A különböző felületeken elhelyezett szólenyomatok és a néhány szót vagy rövid idézetet tartalmazó táblák az úgynevezett word art részei, amelyekkel egyedileg díszíthetjük élettereinket. A fekete-fehér szöveges dekoráció egy-egy bútorra vagy a mellé helyezve ráirányítja a figyelmet az adott darabra, de a feliratos díszpárnákkal is személyesebbre lehet szabni a helyiség megjelenését.

A szó, mint színfolt

A szavak erejét felerősíthetjük az értelmüket támogató színekkel is: A semleges tónusok a legtöbb háztartásba jól beilleszthetők. A kék és zöld árnyalatokat sokan szeretik, mert az ilyen színű környezet nyugtatólag hat rájuk. A sárga pedig nem véletlenül a boldogság színe! A belső tér érzelmi állapota a tűz színeivel éleszthető fel leginkább. A szenvedély és a heves érzelmek kifejezéséhez a vörös és a narancssárga színek a legalkalmasabbak.

Mit dekorálhatunk szöveggel?

A leggyakoribb használati és dísztárgyak - a teljesség igénye nélkül, amelyek esztétikai megjelenítése feldobható hangulatos érzelmeket kifejező szavakkal vagy minket megérintő idézetekkel: Konyharuha, díszpárna, lámpabúra, falikép, asztalterítő.

Forrás: www.hopeforwomenmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...