2020.08.05. 13:58:51 7452 233

Lakáskoncertek és beszélgetések az Altalena Zenei Fesztiválon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lakáskoncertekkel, kerekasztal-beszélgetésekkel és mesterkurzusokkal várja közönségét az Altalena Zenei Fesztivál szerdától augusztus 10-ig Telkiben.

Lakáskoncert - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lakáskoncert

A fesztiválon fellép Klukon Edit, Ránki Dezső, Ránki Fülöp, Fejérvári Zoltán, Berecz Mihály és Balog Alexandra zongoraművész, Varga István csellóművész, Székely Kristóf zongora-, Balog Gabriella és Orbán-Katona Ágnes fuvolaművész. Dukay Barnabás zenetörténeti előadást, Berecz András és Berecz István népművészeti estet tart - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Klukon Edit és Ránki Dezső vasárnapi hangversenyén Dukay Barnabás-művek ősbemutatója hangzik el, az augusztus 10-i esten Balog Alexandra, Székely Kristóf, Balog Gabriella és Orbán-Katona Ágnes lép színpadra. Afesztivált Ránki Fülöp koncertje nyitja Liszt- és Dukay-szerzeményekkel, Fejérvári Zoltán és Varga István csütörtökön Debussy és Chopin, Berecz Mihály másnap Haydn, Bartók és Schubert alkotásait adja elő.

A mesterkurzusokat Fejérvári Zoltán (zongora), Varga István (cselló), Korondi Anna (ének) és Belák Erzsébet (zongora) tartja.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...