2016.02.09. 19:46:11 9376 186

Lady Gaga gyönyörű Super Bowl előadása + 10 elbaltázott Himnusz éneklés
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Viszonylag ritkán beszélnek az emberek napokig arról, ha valaki szépen elénekel egy nemzeti himnuszt, ha viszont elbénázza, akkor biztos, hogy évekig beszédtéma lesz, és mindenki megjegyzi az esetet – lásd Király Linda és a magyar Himnusz. Most azonban Lady Gaga csodálatos, felemelő és inspiráló előadásával van mindenki elfoglalva! Ha még nem láttad, nézd meg!

Lady Gaga az amerikai himnusz éneklése közben a Super Bowl döntőn | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lady Gaga az amerikai himnusz éneklése közben a Super Bowl döntőn | Fotó: youtube.com

Nem sok előadót tudtak eddig Whitney Huston 1991-es Super Bowl performanszához hasonlítani, de Lady Gagának sikerült hasonló magaslatokba emelkedni, és leénekelni még a csillagokat is az égről.

A Super Bowl döntő egyébként Amerika egyik legrangosabb sporteseménye, az amerikai futball bajnokság döntője, amit több mint százmillilóan követnek csak Amerikában a televízióban, és nemzetközileg is egyre többen kíváncsiak rá, nemcsak a sport miatt, hanem az azt körül ölelő show miatt is. Vadászgépek, világsztárok és emlékezetes előadások tarkítják az egyre népszerűbb műsort. Mi a himnuszok közül válogattunk.

Whitney Huston

Beyonce

Lady Gaga

Persze Amerikában is voltak botrányosan és viccesen sikerült Himnusz-

éneklések, köztük például Christina Aguileráé:

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...