2015.01.13. 19:58:08 4772 21

Kutyálkodtak a labdaszedők Kuznetsova és Venus Williams meccsén
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

No, nem rosszalkodott senki sem - vagyis csak egy icipicit -, de Ted, Oscar és Super Teddy nem nevezhetőek éppen hagyományos labdaszedőknek sem, mivel mindhárman kutyusok. Svetlana Kuznetsova és Venus Williams Új-Zélandon egy barátságos meccsen próbálhatta ki, milyen betanított kutyákkal teniszezni. Ahogy a videóban is látható lesz, mindenki élvezte a meccset - kivételesen a labdaszedők is. :)

Labdaszedő kutya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Labdaszedő kutya

Labdaszedés farokcsóválva

Igazán elemükben voltak a kutyusok a két teniszcsillag barátságos mérkőzésén, közben egy-egy jutalomfalat is hullott a földre. Persze voltak nehéz pillanatok is: a labda bizonyára nyálas lett egy kicsit, a törölköző-húzás pedig kötelező feladat egy kutya számára. Sajnos Svetlana Kuznetsova ezt nem tudta. :) Ja, és azok a csuklószorítók... - 10 pont! Nézd meg a vicces videót!

Elképzeltem, ahogy az én 3 hónapos kutyámtól próbálják visszavenni a hálóban landolt teniszlabdákat. Neki az a szokása, hogy bár vidáman elfut a labda után, és úgy csinál, mint aki vissza is hozza, de pár lépéssel a cél előtt megtorpan, és elvárja, hogy te fuss utána. Vele vajon mit kezdett volna a két teniszcsillag? :) ("Őőő, bíró úr, a közönség segítségét kérném...")

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...