2015.08.08. 18:26:18 6216 270

Kutyák, akik nem akarnak aludni - aztán mégis
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyári nagy melegekben általában az okozott gondot az emberlányának, és persze -fiának is, hogy mégis hogy aludjon egy jót a nem épp pihenésre alkalmas éjszakai hőségben. Hát ezeknek a kutyusuknak ilyen gondjuk nem lehetett!Édes küzdelem álommanó ellen!:-)

Álmos kutyus - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Álmos kutyus

Ha arról akarnánk bemutatót tartani, mit tegyél, hogy ne aludj el, ezt a videót tuti levetítenénk. Perpillanat ilyen szándékunk nincs, de annyira édesek ezek a szőrmókok, hogy bűn lenne nem megmutatni. Hős ebek, akik csakazértsem alszanak… vagy mégis?:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...