2022.03.07. 17:48:55 9541 251

Különleges nők, különleges életek – Valós ihletésű filmek nőkről, nem csak nőknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Közeledik a nőnap, amikor is minden körülöttünk, nők körül forog. Amikor minden arról szól, hogy milyen különlegesek, milyen tökéletesek, milyen egyediek vagyunk mindannyian. És milyen különbözőek, különböző sorsokkal.

Boldog nők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog nők

Habár minden élet különleges és egyedi, azért vannak, amelyek valamiért kiemelkednek a többi közül. Jöjjön néhány érdekes sorsú, életű, feladatú nő élete a filmvásznon ábrázolva, így nőnaphoz közeledve.

Amikor a környezeted még nincs tisztában vele, mennyire fontos vagy: A számolás joga

Három színes bőrű nő története, akik az 50-es évek Amerikájában maguk is tevékenyen részt vesznek az USA és Oroszország között dúló űrversenyben, hiszen matematikusként dolgoznak a NASA-nál. Ám nem csak a szovjetekkel, hanem a színes bőrűek ellen tomboló ellenszenvvel is meg kell küzdeniük, a saját hazájukban.

Amikor az élet nem egy lányregény (de nagyon nem): A rém

Egy teljesen félresiklott élet története, mely Aileen Wuornos, az USA első női sorozatgyilkosának életét dolgozza fel.

Amikor nem adod fel: Erik Brockovich – Zűrös természet

A 3 gyermekét egyedül nevelő Erin állást kap (vagy inkább kunyerál) egy ügyvédi irodában. Itt furcsa orvosi leletekre bukkan, melyek bizonyítékul szolgálhat arra, hogy egy amerikai cég szennyezheti egy közeli kisváros vízkészletét. A dologból óriási botrány és még nagyobb per lesz.

Amikor tényleg elkezdesz hinni a csodákban: A szív bajnokai

A film Michael Oher igaz történetét dolgozza fel, aki drogfüggő anya gyermekeként nő fel, kamaszként kilátástalannak tűnő helyzetéből pedig Leigh Anne, a módos amerikai családanya húzza ki.

Amikor anyaként hiszel a csodákban: Elcserélt életek

1928.tavaszán egy anya, Christine Collins legszörnyűbb rémálma vált valóra: eltűnt a kisfia. Néhány hónappal később akár happy end is lehetne a történet vége, hiszen előkerült a kisfiú. Csakhogy ő mégsem Christine eltűnt gyermeke. Bizonyíthatja igazát egy egyedülálló, fiatal anya az 1920-as évek Amerikájában? És vajon előkerül valaha a fiú?

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.