2019.08.25. 13:35:48 8700 289

Kozmetikai maradékok - Avagy mihez kezdj a maradék testápolóval és egyéb praktikák
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Na, tegye fel a kezét, akinek a fürdőszobai polcán, vagy éppen a táskájában nem sorakoznak a "még nem dobom ki, mert van benne a kevés, majd egyszer elhasználom" "márkájú" arckrémek, kézkrémek, testápolók flakonjai! Nekik szeretettel gratulálunk! :-) A többiek pedig nyugodtan olvassanak tovább, néhány igen hasznos tipp következik!:-)

Maradék krém - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Maradék krém

Persze, a legegyszerűbb az lenne, ha ezeket a krémeket mind egy cseppig elhasználnánk, de sajnos nem egyszer nehézségekbe ütközünk ilyenkor. Pumpás flakonból szinte lehetetlen kiszedni a doboz alján megrekedt kencét, és legyünk őszinték, a tubusukból sem a legegyszerűbb. De ha bevetünk néhány trükköt, talán sikerülhet!

  • A kézkrémes flakont egyszerűen vágd félbe, így könnyedén ki tudod szedni a maradékot. Fordítsd a tubust a kupakkal lefelé, és tedd rá a flakon levágott felét. Így biztosan nem szárad majd ki a krém.

  • A fenti tipp egyetlen hátránya viszont az, hogy így semmiképpen sem „szállítható”. Ha szeretnéd a táskádban cipelve, és így bárhol elhasználva bármire a maradék krémet, végy egy tégelyt és a tubus szétvágása után kanalazd ki ebbe a maradékot.

  • Ha a testápolód van kifogyóban, egyszerűen csak engedj egy kád vizet, a flakon tartalmát öblítsd ki egy kis vízzel, majd öntsd a kád vízbe. Bársonyos tapintású lesz a bőröd tőle.

Forrás: www.frag-mutti.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...