2018.03.12. 17:47:35 12054 388

Közeleg március 15.! – Dalok a hazaszeretetről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az idei év rengeteg hosszú hétvégével örvendeztet meg minket, az első hamarosan itt is van, hiszen jövő héten már csütörtöktől, azaz március 15-től pihenhetünk. De hosszabb pihenésen kívül másról is szól, vagy szólnia kellene az előttünk álló pihenőnapoknak.

Magyar zászló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Magyar zászló

Amit talán időnként érzünk is, amikor messze kerülünk az otthonunktól, vagy éppen itthon utazunk, szebbnél szebb tájakon járunk és rájövünk, hogy csodálatos helyen élünk! És bizony, ez a világ legeslegeslegeslegjobb helye!:-) Szóval, ez az érzés a hazaszeretet érzése! Ha eddig még Te sem tudtad szavakba önteni, ezek a dalok talán segíthetnek!

Roy&Ádám: Az otthon itt van

Oláh Ibolya: Magyarország

Republic: Ezt a földet választottam

Vámosi János: Járom az utam

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink