2019.05.19. 17:46:32 8032 263

Közeleg a nyár! Vár a strand! – Ezeket feltétlenül vidd magaddal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Napsütés, vízpart, tömeg:-), lángos illat, vízibicikli, késői indulás. Nyáron aztán jöhet a strand minden mennyiségben! Hogy kényelmesen érezd magad, vannak dolgok, amiket feltétlenül magaddal kell vinned, ha vízpartra indulsz!

Strandcuccok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Strandcuccok

Szóval, ezeket ne hagyd otthon, ha sütkérezni támad kedved!

Egy mindent bele strandtáska!

Egy nagyobb méretű strandtörcsi, innivaló, a kedvenc könyved és persze a naptejed is feltétlenül férjen bele. Ha még néhány apróságnak is helyet ad a strandbugyor, az sem baj. Persze, azért arra ügyelj, hogy kényelmesen tudd cipelni a táskát!

Talán a legfontosabb!

Ha strandra mész, egy kényelmes, színben, fazonban hozzád, az alakodhoz passzoló fürdőruhát, bikinit se felejts el magaddal vinni. Sőt, legyen nálad minimum kettő, így ha az egyik vizes, könnyen át tudod majd cserélni egy szárazra!

Ami öltöztet!

Egy szuper strandruha, vagy egy top is bekerülhet még a strandholmik közé! Ha meginnál egy kávét, vagy egy üdítőt a közeli büfében, ne a törölközőt kelljen magad köré tekerni!

No, és még néhány apróság!

Ha beszerezted a szuper strandtáskát, és még van benne hely a fent említett holmikon kívül, nem árt, ha a következők is bekerülnek még. Egy valóban UV-szűrős napszemüvegnek is ott a helye, ahogy egy szalmakalap, vagy valamilyen fejfedő sem maradhat otthon. Naná, hogy egy kis helyet foglaló, ám kényelmes flip-flop papucs is hű társad lesz a strandolás alatt. A higiéniára is érdemes figyelni, papírzsebkendő, intim törlőkendő feltétlenül kerüljön bele a pakkodba. És ha már a naptej bent van, kerüljön a csomagba napozás utáni krém is, mely megnyugtatja a Nap által meggyötört bőröd.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.