2023.03.16. 09:50:00 5497 230

Követendő divattippek, hogy egyszerű fehér pólóban is trendi lehess
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Fekete, fehér, igen, nem? Igen, igen, igen! A feketéhez és a fehérhez még a farmert írnám hozzá, hiszen ez a két alapszín örökre divatban marad és farmerral kombinálva ezernyi stílust ölthetünk magunkra. De most koncentráljunk inkább a fehér színre - a közelgő jó idő reményében.

Fehér póló divatosan - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fehér póló divatosan

Vannak olyan alapdarabok, amelyre minden nőnek és férfinak szüksége van. Ha nem tudjuk, mik ezek, keressük meg, milyen ruhadarabokat ajánlanak a stílusszakértők a kapszulagardróbok kialakításához! Egy jól szabott blézer, egy klasszikus fazonú farmer és a jó minőségű hófehér póló biztosan szerepelni fog az összeállításban.

Ahogy a fehér póló idén is divatosan hordható!

Farmerral

Farmerdzseki, farmer naci és világos póló? Sportcipővel vagy magas sarkakon? Ahogy neked jól esik! Sportosan elegáns lehetsz akár egy randin is, ha egy hosszú farmerszoknyával párosítod a szetted. A laza megjelenést az is erősítheti, ha valami jópofa minta szerepel a fehér pólód elején.

Szoknyával és nadrággal felváltva

A fehér pólóban az a jó, hogy legyen akár karcsúsított, akár bő szabású, akár rövid, vagy hosszú állású, sokféle szabású nadrághoz és szoknyához is hordható. Ceruza, trapéz, rakott, répa…válassz testalkatod szerint!

Mintással vagy egyszínűvel

A fehér póló csodásan mutat piros és kék ruhadarabokkal, amelyekből könnyedén tengerész stílus alakíthatunk ki. De a monokróm szerelmesei sem hiába kedvelik a fehér pólót!
A fehér póló bájosan néz ki pöttyös aljjal, és csodásan feldobható a csíkos és kockás mintákkal is. Aki szereti a romantikus megjelenést, az idei év virágmintáit is kombinálhatja vele.

Balerina stílusban

Most egyre nagyobb divat lesz a tüllszoknya és a balettcipő ihlette szett a hölgyek körében. Ennek egyik jellemzője a pasztell színek használata. A kardigánokkal, balettcipőkkel és puffos szoknyákkal fémjelzett stílus elemei egy testhezálló fehér póló köré is működőképes szettet állíthatnak össze.

Kabátkával (majd anélkül)

Mint az előzőekben már volt szó róla, a tavaszi réteges öltözködés kedvelt elemei, azaz a blézer, a farmerkabát és a kardigánok mindig trendi választások a fehér pólóhoz. A fekete (vagy egyéb divatszínben pompázó) műbőr kabátka ugyancsak alapdarabnak számít, ha az általános alapdarabok beszerzésén gondolkodunk.

Stílusos kiegészítőkkel

A fehér póló szinte bármilyen, manapság divatos ruhaneművel kombinálható, de sokat tud a megjelenésünkön dobni a megfelelő módon hangsúlyos és nem túl sok kiegészítő! A szett jellegétől és az adott eseménytől függően válogassunk a következők közül: Sapka, kalap, kendő a hajba, kendő a nyakba, öv, karkötők, gyűrűk, fülbevaló és nyakláncok.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...