2017.02.15. 12:57:27 15228 341

Kösd össze a kellemest a hasznossal - játssz velünk februárban is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már magáért a játék öröméért is érdemes játszani, részt venni egy-egy játékfelhívásban. Ha pedig olyan értékes nyereményeket nyerhetünk, mint amilyeneket a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin kínál, akkor minden okunk megvan egy kis játékra!

Boldog nők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog nők

1.000.000 Ft nyereménynövelést sorsolunk ki magazin cikkeink megosztói között!

Érdekes, hasznos, olykor vicces és szórakoztató írásaink, aktuális híreink elolvasásával is gyarapíthatod a nyereményszámládon látható összeget, amit a március 23-ig sorsoláson akár készpénzben meg is nyerhetsz. Minden cikk elolvasása után jóvá írunk neked 500 Ft-ot, maximum 2000 Ft-ot naponta. Ezenkívül, ha meg is osztod ismerőseiddel írásainkat, akkor egy extra sorsoláson is részt vehetsz, és 1.000.000 Ft nyereménynövelést nyerhetsz.

Minden cikkünk alatt (tehát ez alatt az írás alatt is) találsz megosztási lehetőségeket, amelyeket kihasználva te is részt vehetsz ezen az extra sorsoláson. Mindenképpen regisztrált tagnak kell lenned (ha még nem vagy az itt regisztrálhatsz), és be is kell jelentkezned, hogy részt vehess a játékban (Ezt a jobb felső sarokban látható Bejelentkezés gombbal megteheted), és adminisztrálni tudjuk megosztásaidat.

Ne felejts el minket és megosztásainkat lájkolni a Facebookon:

facebook.com/Proaktivdirekt.hu/!

Nyerj 1.000.000 Ft nyereménynövelést partnerakcióinkkal!

Nemcsak cikkeink megosztásával nyerhetsz 1.000.000 Ft nyereménynövelést, hanem akkor is, ha részt veszel partnerakcióinkban. Most például ezeket ajánljuk Neked!

1. Nyerj 300.000 Ft értékű MediaMarkt vagy Tesco utalványt idekattintva!>>

2. Nyerj 100.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalványt idekattintva!>>

3. Nyerj 100.000 Ft értékű DM, Tesco vagy Media Markt utalványt itt>>

4. Átmeneti pénzügyi gondjaidra segítséget nyújthat a Megújuló hitel, 3 hónapig 0%-os kamattal!>>

5. Nyerj egy Seat Leont egy gyors játékkal>>

Kösd össze a kellemest a hasznossal: olvasd magazinunkat és oszd meg cikkeinket, vegyél részt partnerakcióinkban és nyerj értékes tárgyi nyereményeket, utalványokat vagy készpénzt! Játssz velünk egész évben, hiszen negyedévente sorsolunk! A nyereményszámládra folyamatosan gyűjtögethetsz, a rajta látható összeg nem veszik el, akár már a következő sorsoláson újra megnyerheted!

Csatlakozz most>>

A következő sorsolás időpontja: 2017 március 23.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Jól jön egy kis segítség? 10 reményteljes gondolat a mentális tarsolyodba

Olykor-olykor ránk virradnak olyan napok, melyeket hála helyett inkább a fejünkre húzott paplan mozdulatával köszöntünk. Megtépázottnak, alulmotiváltnak és szellemi-fizikai erőtől fosztottnak érezzük magunkat. Szerencsére több jó hírünk is van ilyen helyzetek, amelyek kellő pszichikai munícióval látnak el bennünket ahhoz, hogy erőt merítsünk a „továbbiakhoz”.

Franciaországban egyre több a száz év feletti ember

Egyre több száz év feletti ember él Franciaországban, és megjelent egy új korcsoport, a "szuperszázasoké", amelybe azok tartoznak, aki 110 év felettiek - derül ki a francia Demográfiai Tanulmányok Nemzeti Intézetének (INED) egy szerdán közzétett tanulmányából.

A férfiak vagy nők barátsága tart tovább?

Fordíthatjuk tekintetünket a világ bármely részére, mindenhol meggyőződhetünk „az ember társas lény” örökigazságáról. Egymagában a teremtés koronájaként méltatott emberi lény gyenge, örökös célpontja a veszélynek, fenyegetettségnek. Ezért emberi kapcsolatok és együttműködések bázisára épülő társadalmat rendezett maga köré, melyben megosztotta a tevékenységeket, szorosabbra fűzte az ember-ember köteléket. Mindeközben észlelte, hogy bizonyos kapcsolattípusokért érdemes többet munkálkodni, azok minőségét folyamatosan növelni – leginkább a család, a rokonság, a partnerkapcsolat és a barátság tartozik ezek közé. Ez utóbbi kapcsolattípus kapcsán kérdésként merülhet fel, hogy vajon melyik nem képviselői képesek és készek hosszabb távú barátságok kialakítására és fenntartására?