2016.02.05. 11:10:45 10423 261

Könyves toplista - szórakoztató olvasmányok februárra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

2016-ban ezt is megéltük: Tibi atyánk könyvet adott ki, a felnőttek többet színeznek, mint a gyerekek, a Star Wars 1977 óta hódít, számítógépes játékokhoz kézi könyvek jelennek meg, és a szürke valahogy népszerűbb szín lett, mint valaha volt. Azért vannak itt egyéb érdekességek is, de 2016-ban eddig az alábbi könyvek vezetik az eladási listákat a Libri kiadónál.

Titkos Kert Színező könyv - borító - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Titkos Kert Színező könyv - borító

Johanna Basford: Titkos Kert - Színezőkönyv mesébe illő rajzokkal

Már karácsony előtt ajánlottuk a felnőtt színezőkönyvek legújabb sorozatát, és népszerűségük azóta is töretlen. Ha Te is szeretnél elmerülni a különféle mandalák, virágok és tájak színkavalkádjában, akkor ez Neked való!

Gárdos Péter: Hajnali láz

Egy nem hétköznapi szerelmi történet, ami 1945-ben veszi kezdetét egy levélváltást követően. Hősünk Svédországból keresi magyar feleségét, története magával ragadó, humoros és megható. Mi kedvet kaptunk az elolvasásához.

E. L. James: Grey - A szürke ötven árnyalata Christian szerint

Nos, A szürke ötven árnyalata cím azt hiszem mindenkinek beégett már a memóriájába, még azoknak is, akik nem olvasták. Én most tudtam meg, hogy a trilógia a könyvkiadás legsikeresebb sorozata lett, több mint 125 millió eladott példányával. Egy ilyen sikersorozatot valószínűleg nem szabad abbahagyni, és annyi bőrt kell lehúzni róla, amennyit csak lehet. Ilyen rajongó táborral valószínűleg mellé fogni sem tud a szerző. A sztorit eddig a női főszereplő szemszögéből ismerhettük, most megszólal a perverz, szadista Mr. Grey is.

Frei Tamás: Agrárbárók - Magyarország az oroszok csapdájában

Mai társadalmi problémákat feszeget egy akció regénybe bújtatva Frei Tamás, az egykori televíziós riporter. André Calvi, a francia származású titkos ügynök ezúttal is rendkívül sok kalandban részesül a saját családi tragédiájától, az ukrán polgárháborún keresztül, a magyar-orosz kapcsolatokon túl, mindenféle összeesküvésekig. Izgalmas és tanulságos sztorinak ígérkezik.

Paula Hawkins: A lány a vonaton

Paula Hawkins regénye az összes lehetséges sikerlistát vezeti New York-tól Londonig. Hitchkock és Agatha Crhristie krimijéhez hasonlítják az izgalmas történetet, amely fokozatosan épül fel. Amikor a vonat elhalad a tett helyszínén, olyat lát a történet főhőse, Rachel, ami teljesen megváltoztatja az életét. De vajon mi lehetett az?

Ken Follett: Veszélyes gazdagság

Az 1860-as években egy híres londoni bankár család, a Pilasterek ármánnyal teli életébe tekinthetünk bepillantást. Manipuláció, zsarolás, gazdagság és csőd - izgalmas hullámvasút az egész regény.

Michael Punke: A visszatérő - puha kötés

Leondardo DiCaprio Oscar-esélyes főszereplésével már meg is filmesítették a nem mindennapi történetet. A prémvadászok élete nem éppen irigylésre méltó, és tevékenységük sem annyira elfogadott. Mégis, amikor az emberek kifosztják és magára hagyják társukat, aki egy medve áldozatául esett, vele mindenképpen együtt tudunk érezni... Lenyűgöz minket az az akaraterő, amivel visszatér, és nemcsak életben marad, de bosszút is áll társain a főhős. Mindemellett lenyűgöző leírásokat kapunk a veszélyes és rideg amerikai határvidékről.

Minden napra egy feles - Tibi atya füves könyve

A Facebookról jól ismert mémgyáros, Tibi atya most egy könyv formájában adja közre nem szokványos társadalom kritikáját, rövid elbeszélések formájában. A stílusról inkább nem nyilatkozunk :), de amit a nyomdapapír még elbírt, de a Facebook már nem, az itt mind megtalálható...

Írta: kábé

Forrás: libri.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...