2016.04.20. 18:03:46 10230 283

Könyvajánló nemcsak molyoknak! - 5 újdonság
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A libri.hu legújabb sikerlistájáról válogattunk nektek 5 új olvasmányt, amelyet akár már most begyűjthettek a nyárra. Csupa izgalmas sztori szerelemről, emberi sorsokról, tévedésekről, hitről és lázadásról. Ha szívesen olvasol ezekről a ma (is) aktuális témákról prózai formában, akkor áprilisban ezeket a könyveket ajánljuk a figyelmedbe.

Könyvek április - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Könyvek április

Rebellis dívák (Cristina Morató)

6 világhírű hölgy, 6 rebellis díva, akik élettörténete lehengerlő és inspiráló mindannyiunknak. És hogy kik ők? Maria Callas, Coco Chanel, Wallis Simpson, Eva Perón, Audrey Hepburn és Jackie Kennedy. A szerző csupa példaképet gyűjtött össze, de nem csak a fényt és a csillogást mutatja be, hanem az álarc mögött a szorongó, félénk és magányos nőt is.

Rémálmok bazára – Elbeszélések (Stephen King)

Az új Stephen King novellás kötetet nemcsak az igényes thriller miatt érdemes a kezünkbe fogni, hanem a szerző elbeszélésekhez írt előszavai miatt is. A húsz történet mindegyikéhez tartozik egy vallomás, amelyből megismerhetjük minek az ihletésére születtek meg az írások. A sztorikat nemcsak az köti össze, hogy eddig még nem jelentek meg, hanem mindegyik felfűzhető egy közös témára: „mi lett volna, ha”, „mit tehet az ember?”.

Az Iszlám Állam rabszolgája voltam – Farída szökése (Andrea C. Hoffmann – Farída Khalaf)

Farída kegyetlen őszinteséggel mesél rabsága körülményeiről: a mindennapos verésektől és erőszaktól kezdve a lelki terroron át a piacokig, ahol a nőket úgy bocsájtják áruba, mintha csak marhák lennének. A bátor lány lelkileg és fizikailag is kemény harcot folytatott fogva tartóival, míg végül többedmagával a sivatagon keresztül sikerült megszöknie. Története itt azonban nem ért még véget: a menekülttáborban rá kellett döbbennie, hogy sajátjai kiközösítették, megvetésük tárgyává vált. Farída azonban nem adta fel. Tovább harcolva az Iszlám Állam, a megbélyegzés és a kirekesztés ellen, az egész világgal megosztja a történetét.

Az özvegy (Fiona Barton)

A díjnyertes riporter, Fiona Barton el ső irodalmi műve egycsapásra nemzetközi bestseller lett, és a regényt már több mint 20 nyelvre lefordították. A történet főszereplője az a gyanútlan özvegy, aki folyamatosan tud meg hitványságokat a férjéről, s amikor szembe kell néznie azzal, hogy a férjét gyilkossággal és gyermekrablással vádolják, rádöbben, hogy a házassága pusztán színjáték volt… De mi áll a háttérben?

Az Arab szeretője – (Borsa Brown)

Egy magyar nő és egy szaudi herceg viharos románca csupa izgalmat és hajmeresztő sztorikat tartogat, ebben biztosak lehetünk. Most a nő szemszögéből láthatunk bele egy nem mindennapi, túlfűtött és izgalmas szerelem kibontakozásába. Érzelmes történet, ami egyszerre lebilincselő és sokkoló.

Forrás: libri.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...