2021.05.31. 17:56:22 13415 329

Könnyítsd meg az életed: fagyaszd le a kelt tésztát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kelt tésztából készült ételek nagyon finomak és laktatóak, mégis nehezen veszi rá magát az emberlánya, hogy elkészítsen egy-egy adagot. Kész szerencse, hogy fagyasztható ez a fajta tészta! A következő lépésekre figyelj!

Kelt tészta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kelt tészta

Ha szereted a kelt tésztát, de nincs kedved minden egyes alkalommal a tészta elkészítésével bíbelődni, a következőképpen járj el, ha hűvösre tennéd a tésztát:

  • Készítsd el a tésztát a megszokott módon. Jól gyúrd össze, majd keleszd meg. Ha megkelt, lisztezett felületen nyújtsd ki.

  • A tésztát egyben, vagy kisebb adagokban is lefagyaszthatod.

  • A nyers tésztát csomagold fagyasztós zacskókba, vagy műanyag dobozba. A lényeg, hogy légmentesen záródjon a csomagolás!

  • A felolvasztásnál érdemes arra figyelni, hogy nagyjából 12 óra kell a teljes kiolvadáshoz. Egy tálba téve, a hűtőben lassan kiolvasztható. Kiengedés után ugyanúgy használható, mint a friss tészta.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában