2023.01.11. 09:20:00 5607 214

Koncert vagy éppen színház? Alig bírunk választani! – Programajánló a hétvégére
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kezdjük az évet egy kis kultúrával! Akár táncoslábú, akár daloskedvű vagy éppenséggel csendben szemlélődő típus vagy, válogatásunkban biztosan találsz magadnak - és kísérőidnek - egy olyan programot, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt.

Színházi előadás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színházi előadás

Legyen az otthonod a fővárosban, vagy bármelyik vidéki településen, a programszervezők áldozatos munkájának hála az „eseménytelen”, hosszú januárban sem kell otthon búslakodnunk. Tedd félre az éppen aktuális kedvenc sorozatodat és mozdulj ki!

Programok január 13-án és 14-én

2023.01.13. 18:00
Hangvilla, Veszprém

Aranyosi Péter önálló estje Veszprémben!

Rekeszizmokat bemelegíteni! Egyik kedvenc nevettetőnk szája ismét vicces dumára áll.

2023.01.13. 19:00
Klebersberg Kultúrkúria, Budapest

Operabeavató: A rendező közbeszól

Szeretnéd érteni az operákat? A zene rejtelmei ezennel közérthető és humoros formában kerülnek előadásra. Folytatásos rendezvénysorozat, amelybe bármikor be tudunk kapcsolódni!

2023.01.13. 19:30 Szegedi Pinceszínház

William Shakespeare: III. Richárd

Ismerd meg a színháztörténelem egyik legikonikusabb alakját, aki fondorlatos tervei révén sem képes az angol trónon maradni.

2023.01.14. 19:00
Fővárosi Nagycirkusz, Budapest

Jégkirályság jégcirkuszi show Budapesten

Egy különleges előadás a cirkuszi sátor alatt: a klasszikus cirkuszi élmény és a jégkorcsolya kettőse a jégkirálynő mese világába repíti el a nézőket.

2023.01.14. 19:00
Fezen Klub, Székesfehérvár

Deák Bill Blues Band

A méltán közkedvelt énekes és zenekara biztosan szuperül beindítja a 2023-as évet, ha ellátogatsz a koncertjükre!

2023.01.14. 19:30
Audi Aréna, Győr

Mamma Mia!

A Madách Színház vendégelőadása a görög nyár hangulatát viszi el a nézők számára a szürke télbe. Az ABBA dalai pedig a főszereplők érzéseivel tökéletes összhangban mesélik el a szenvedélyes asszony történetét.

2023.01.14. 21:30
Vadvirág Étterem, Zalaudvarnok

Vadvirág pótszilveszter olasz módra!

Sem hosszan utaznod, és repülőre ülni sem kell, amennyiben egy csepp olasz életérzést szeretnél csempészni az évkezdésbe, ugyanis a vacsoravendégek szórakoztatásáról Erox Martini fog itt gondoskodni.

Forrás: www.programajanlo.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.