2020.04.22. 16:43:30 8178 268

Kókuszolaj, ahogy még soha nem használtad! – Készíts belőle fogkrémet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kókuszolaj egészségre gyakorolt pozitív hatását senkinek sem kell bemutatnunk. Sőt, ha arc- vagy hajápolás, a kókuszolaj akkor is a segítségedre lesz. De akár a tökéletes mosolyod, egészséges fogaid karbantartásában is sokat segíthet!

Kókuszolaj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kókuszolaj

Akár hiszed, akár nem, szuper fogkrém is készíthető ebből az alapanyagból!

Fogkrém kókuszolajból! Így készítsd el!

Melegíts fel egy kevés olajat, keverj hozzá szódabikarbónát, kevés édesítőszert és egy kis mentát. Szuper fogtisztítópasztát kapsz így, ami segíthet a fogak fehérségének megőrzésében, az íny védelmében, felveszi a harcot a szájban található baktériumok ellen, emellett még a száj higiéniáját is javítja. Egy próbát megér!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...