2018.01.27. 17:45:03 12634 438

„Klasszikusok” új köntösben – Ahogy még soha nem hallottad őket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha azt mondom, sváb népzene, sramli zene, bajor zene, akkor általában mindenkinek a nagy bajszú, térnadrágos, tubával, harmonikával zenélő, vidám dallamokat játszó zenekarok jutnak az eszébe, akiknek célja, a közönség szórakoztatása mellett, a hagyományőrzés.

Sramli zene - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sramli zene

Ha rájuk nézünk, szinte már halljuk is a mókás dalokat, a tuba, harmonika hangját. Ami a legkevésbé eszünkbe jut, az mondjuk a kemény rockzene, vagy a diszkókban, clubokban játszott, különösen a fiatalok által kedvelt zenei stílusok. Pedig ha vegyítjük a kettőt, igazán érdekes dolgok születhetnek! Íme, egy kis zenei csemege az újév első napjaira, a The Heimatdamisch formációtól.

AC/CD: Highway to hell

Lady Gaga: Poker Face

Pharrell Williams: Happy

Meghan Trainor: All About That Bass

Bővebben a formációról itt olvashatsz!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...