2020.09.18. 12:11:30 7949 206

Kissé hűvösebb, de napsütéses idő várható a hétvégén
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elmúlt napokhoz képest néhol akár 10, másutt pár fokkal hűvösebb, de napsütéses idő várható a hétvégén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Időjárás előrejelzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Időjárás előrejelzés

Pénteken a középső és nyugati tájakon is csökken a felhőzet, a déli óráktól mindenütt sok napsütésre lehet számítani. A Dunántúlon és a keleti területeken viszont többfelé megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 9-15, a legmagasabb hőmérséklet 19-25 Celsius-fok között alakul.

Szombaton és vasárnap napos idő várható, csapadék nélkül. Csak helyenként élénkülhet meg a szél. A minimumhőmérséklet szombaton 4-11, vasárnap 6-12 fok között valószínű. A nappali maximumok szombaton 21-25, vasárnap 22-27 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...