2015.09.30. 10:22:16 9588 222

Király Viktor brillirozott az amerikai The Voice-ban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hazánkban csupán egy szezont ért meg a The Voice tehetségkutató, Amerikában viszont lenyomta az X Factort is, ami nem csoda, hiszen olyan világsztárok ülnek a zsűriben, mint Gwen Stefani, Pharrell Williams, Blake Shelton (ha valaki nem ismerné country zenész), valamint a Maroon 5 front embere, Adam Levin. Nekik énekelt Király Viktor.

Király Viktor | Fotó via Youtube - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Király Viktor | Fotó via Youtube

Pár hete már hivatalosan is bejelentette a magyar énekes, hogy indul az amerikai The Voice műsorban, de azt nem árulta el, hogy tovább jutott-e (azért lehetett sejteni). Azóta vártuk, hogy mikor bukkan fel a válogatáson, és eljött ez a nap is. A bemutatkozása hihetetlenül jól sikerült, Marvin Gaye What's Going On című dalának feldolgozása jó választás volt, mind a négy zsűritag megfordult a hangja hallatán, Adam Levin gyakorlatilag azonnal. A végén pedig állva tapsolta meg a magyar sztárt, és könyörgőre fogta a dolgot – mindenképpen a saját csapatában akarta tudni a legkisebbik Királyt, aki természetesen őt választotta.

Gwen Stefani hihetetlenül gyönyörűnek tartotta Megasztár győztesünk hangját, dicsérte a dinamikáját és, hogy képes kontrollálni a hangját. Kíváncsi volt rá, hogy milyen típusú zenét szeretne Viktor játszani, aki egy kis viccelődéssel elmaszálta Blake Shelton country zenés bepróbálkozását. Aztán egyértelműen jött a válasz: soul egy kis popos beütéssel. Pharrell Williams örült neki, hogy Viktor különbözik a többiektől és, hogy a személyisége is átjött a dalon. Adam Levin szerint Viktorban megvan minden ahhoz, hogy nyerjen.

Produkciójával minket is meggyőzött, és nagyon szorítunk neki! Olyan sokszor próbálkozott már betörni a nemzetközi zenei életbe: gyakorlatilag évente indult a Dal című műsorban, hogy kijusson az Eurovisiora, de soha szavaztunk neki bizalmat. Reméljük, hogy ez a műsor elhozza neki a várt sikert!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Franciaországban egyre több a száz év feletti ember

Egyre több száz év feletti ember él Franciaországban, és megjelent egy új korcsoport, a "szuperszázasoké", amelybe azok tartoznak, aki 110 év felettiek - derül ki a francia Demográfiai Tanulmányok Nemzeti Intézetének (INED) egy szerdán közzétett tanulmányából.

A férfiak vagy nők barátsága tart tovább?

Fordíthatjuk tekintetünket a világ bármely részére, mindenhol meggyőződhetünk „az ember társas lény” örökigazságáról. Egymagában a teremtés koronájaként méltatott emberi lény gyenge, örökös célpontja a veszélynek, fenyegetettségnek. Ezért emberi kapcsolatok és együttműködések bázisára épülő társadalmat rendezett maga köré, melyben megosztotta a tevékenységeket, szorosabbra fűzte az ember-ember köteléket. Mindeközben észlelte, hogy bizonyos kapcsolattípusokért érdemes többet munkálkodni, azok minőségét folyamatosan növelni – leginkább a család, a rokonság, a partnerkapcsolat és a barátság tartozik ezek közé. Ez utóbbi kapcsolattípus kapcsán kérdésként merülhet fel, hogy vajon melyik nem képviselői képesek és készek hosszabb távú barátságok kialakítására és fenntartására?

Befejeztem, nem fejeztem? Tudj meg többet a Zeigarnik-hatásról

Ma milyen eddig még befejezetlenül várakozó teendők jutnak eszedbe? Ezzel szemben pedig hányszor fordul elő az, hogy olyan feladataidra gondolsz, amelyeknek a végére már sikerült pontot tenned? Mennyire érzel leküzdhetetlen késztetést arra, hogy tovább nézz egy függőben hagyott cselekményű sorozatot? Mindezek a kérdések szorosan összefüggnek a Zeigarnik-effektus néven futó jelenséggel. Hogy miről is van szó? Erre a kérdésre az alábbiakban keressük a választ.