2015.09.30. 10:22:16 8807 221

Király Viktor brillirozott az amerikai The Voice-ban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hazánkban csupán egy szezont ért meg a The Voice tehetségkutató, Amerikában viszont lenyomta az X Factort is, ami nem csoda, hiszen olyan világsztárok ülnek a zsűriben, mint Gwen Stefani, Pharrell Williams, Blake Shelton (ha valaki nem ismerné country zenész), valamint a Maroon 5 front embere, Adam Levin. Nekik énekelt Király Viktor.

Király Viktor | Fotó via Youtube - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Király Viktor | Fotó via Youtube

Pár hete már hivatalosan is bejelentette a magyar énekes, hogy indul az amerikai The Voice műsorban, de azt nem árulta el, hogy tovább jutott-e (azért lehetett sejteni). Azóta vártuk, hogy mikor bukkan fel a válogatáson, és eljött ez a nap is. A bemutatkozása hihetetlenül jól sikerült, Marvin Gaye What's Going On című dalának feldolgozása jó választás volt, mind a négy zsűritag megfordult a hangja hallatán, Adam Levin gyakorlatilag azonnal. A végén pedig állva tapsolta meg a magyar sztárt, és könyörgőre fogta a dolgot – mindenképpen a saját csapatában akarta tudni a legkisebbik Királyt, aki természetesen őt választotta.

Gwen Stefani hihetetlenül gyönyörűnek tartotta Megasztár győztesünk hangját, dicsérte a dinamikáját és, hogy képes kontrollálni a hangját. Kíváncsi volt rá, hogy milyen típusú zenét szeretne Viktor játszani, aki egy kis viccelődéssel elmaszálta Blake Shelton country zenés bepróbálkozását. Aztán egyértelműen jött a válasz: soul egy kis popos beütéssel. Pharrell Williams örült neki, hogy Viktor különbözik a többiektől és, hogy a személyisége is átjött a dalon. Adam Levin szerint Viktorban megvan minden ahhoz, hogy nyerjen.

Produkciójával minket is meggyőzött, és nagyon szorítunk neki! Olyan sokszor próbálkozott már betörni a nemzetközi zenei életbe: gyakorlatilag évente indult a Dal című műsorban, hogy kijusson az Eurovisiora, de soha szavaztunk neki bizalmat. Reméljük, hogy ez a műsor elhozza neki a várt sikert!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...