2022.01.09. 10:22:46 7756 257

Kezdd könnyebben az új évet! – 2+1 tipp, ami megkönnyítheti a hétköznapokat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor elég lenne néhány apróság, hogy könnyebbnek érezzük a hétköznapokat. Tényleg nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán néhány konyha trükk, néhány ötlet, mai átsegít minket a mindennapok apró, de olykor nagyon is bosszantó nehézségein.

Fokhagyma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fokhagyma

Próbáld ki a következőket, és láss csodát, mintha minden egy kicsivel könnyebb lenne.

Hogy tovább tartson

Ha szeretsz romantikázni, netán a karácsonyi időszak után szeretsz alkalmanként gyertyafényben romantikázni, vagy elmélkedni az élet nagy dolgairól, biztos nálad is fogyóeszköz a gyertya. Hogy meggyorsítsd annak leégését, szórj egy kevés sót a viaszba, a kanóc köré. Gyújts meg a gyertyát, hagyd égni néhány percig, majd mehet egy csipet só a már említett helyre.

Gyorsabb is, szebb is, környezetkímélőbb is

Keverj össze 2/3 rész vizet 1/3 rész ecettel, tedd egy szórófejes flakonba, és ezzel tisztítsd az ablakokat, tükröket. Ha még egyszerűsíteni akarsz a dolgon, konyhai törlő helyett használhatod a zuhanykabin lehúzóját, egy újságpapírral pedig eltűntetheted a tisztítás közben keletkező csíkokat.

Aprított fokhagyma, nyomó nélkül

És tegyük hozzá: a kezünk sem lesz fokhagymaszagú, ha ezt a technikát választjuk. Tegyük a gerezdeket frissentartó fóliába, majd egy húsklopfolóval zúzzuk őket össze.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...