2022.01.06. 13:00:00 7191 223

Készüljetek a második félévre házi feladatos "varázs dobozzal"!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A házi feladat írás idejének egy része mindig kereséssel telik. Keresünk egy kihegyezett ceruzát, vagy egy ki nem száradt rúd ragasztót, esetleg egy nem csonka zsírkrétát. Ezek az apró bosszúságok azonban megelőzhetők, miközben egy kis szervezettségre is tanítjuk a kisiskolást!

Iskolások iskolaszerekkel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Iskolások iskolaszerekkel

Ha egy kis rendszert szeretnénk bevezetni az íróasztalon az otthoni tanuláshoz, állítsunk össze egy kis házi feladatos dobozkát. A módszer lehetővé teszi, hogy minden szükséges kellék kéznél legyen, miközben rendezett marad az asztal felülete.

Hogyan érjük el, hogy rendezettebbek legyenek az iskolai kellékek?

Egy elhivatott szervező minden kellékkel, amelyre szükség lehet a házi feladatok és egyéb iskolai projektek elkészítéséhez, mindig hasznos segítség. Ehhez, elképzelhető, hogy duplán meg szükséges venni az összes írószert, így biztosan semmi sem fog hiányozni akkor sem, ha valami benne maradna az iskolapadban.

Hogyan lássunk neki a szervező összeállításának?

Kezdjük azzal, hogy számba vesszük mindazt az eszközt, ami szóba jöhet egy átlagos iskolaév feladatainak létrehozásakor. ezután ennek megfelelően válasszunk egy nem túl nagy és nem is túl kicsi dobozt vagy egyéb tárolóedényt. Használhatunk ceruzapoharakat vagy kisebb vödröket is a szelektáláshoz. A ceruzákat, a tollakat és a jelölőfilceket tartsuk együtt, míg más egyéb tárgyakat, például olló, ragasztórudak, vonalzók és radírok kerüljenek külön rekeszben tárolásra.

A ceruzahegyezővel természetesen hegyezzünk ki minden egyes ceruzát és zsírkrétát mielőtt új tárolóhelyükre kerülnének, valamint szorítsunk helyet üres lapoknak is a dobozunkban.

A szervezőt kidekorálhatjuk a kisiskolással együtt vidám matricákkal és színes feliratokkal, ami személyessé és vonzóvá teszik azt a gyerek számára. Ugye, hogy már senki sem mondhatja, hogy nem tudja, hol vannak a házi feladat elvégzéséhez szükséges kellékek? Az iskolai kellékes doboz hordozhatóságának hála pedig a ház szinte bármelyik helyiségében el lehet készíteni azt a fránya házi feladatot!

Forrás: www.agrandelife.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...