2016.12.13. 11:00:14 13091 339

Készíts karácsonyfa alakú szalvétát másodpercek alatt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A goodhousekeeping.com origami szakértője egy olyan fantasztikus dekorációt mutatott be, aminek mindenképpen a karácsonyi asztalon a helye. Ha idén szeretnél egy kis extrát vinni a terítésbe, akkor próbáld ki ezt a szalvétahajtogatást. A legszebb ruhaszalvétából lesz, de vastagabb papírszalvétával is ki lehet próbálni.

karácsonyfa szalvéta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com karácsonyfa szalvéta

Úgy gondoljuk, hogy a következő origami karácsonyfát még a legügyetlenebbek is el tudják készíteni, erről Jenny Chan gondoskodik, aki készített egy videó útmutatót, hogy biztos legyen a siker!

Így készítsd el:

Az ételekkel is biztosan el fogod kápráztatni a vendégeidet, de ilyen tálalásra biztosan mindenki emlékezni fog! Nagyszerű ötlet és olyan egyszerű, mi imádjuk és biztosan kipróbáljuk!

Karácsonyi receptjeinkért látogasd meg a Recept gyűjteményünket!

Nyerj akár 10 millió forintot készpénzben>>

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

3 kisgép, amivel jóval kényelmesebb a háztartásvezetés

Hogyha belegondolunk, hogy anyáinknak, nagyanyáinknak - a korábbi felmenőkről már nem is szólva-, mennyivel több munkát kellett fektetniük a háztartás vezetésébe, bizony a mosógépért, de még a porszívóért, mosogatóért is hálát adhatunk. A fejlődés nem állt meg, nézzük, hogy jelenleg milyen hasznos kütyük könnyítik meg a hétköznapi háztartásvezetést!

Pénztárcakímélő finomságok: 2 különleges recept gyökérzöldségek főszereplésével!

Mit szóltok olyan sós péksüteményekhez, amik előállítása a szabadidőtöket és a pénztárcátokat se terheli meg? Ráérős reggeleken a házilag és frissen készített finomságok melegen kerülhetnek az asztalra! Nyami!

Fűszeres padlizsánkrémmel a zöldségfogyasztás növeléséért! Szakértőnk receptje

Sajnos Magyarország nagyon rosszul áll zöldségfogyasztás tekintetében: Európában mi fogyasztjuk a legkevesebbet, csak a népesség 30%-a eszik minden nap valamilyen zöldséget. Ezen a helyzeten nagyon jó lenne változtatni, hiszen a zöldségek a legjobb élő tápanyagforrások, tele vitaminnal és ásványi anyaggal, valamint az egészséges emésztéshez (is) szükséges rostokkal. Megfelelő zöldségfogyasztás nélkül sem az egészséges életmód, sem az egészséges testsúly elérése nem képzelhető el. Különösen fontos ez hazánkban, hiszen sajnos az elhízás tekintetében is Magyarország vezeti a listát Európában.