2016.12.13. 11:00:14 14793 341

Készíts karácsonyfa alakú szalvétát másodpercek alatt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A goodhousekeeping.com origami szakértője egy olyan fantasztikus dekorációt mutatott be, aminek mindenképpen a karácsonyi asztalon a helye. Ha idén szeretnél egy kis extrát vinni a terítésbe, akkor próbáld ki ezt a szalvétahajtogatást. A legszebb ruhaszalvétából lesz, de vastagabb papírszalvétával is ki lehet próbálni.

karácsonyfa szalvéta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com karácsonyfa szalvéta

Úgy gondoljuk, hogy a következő origami karácsonyfát még a legügyetlenebbek is el tudják készíteni, erről Jenny Chan gondoskodik, aki készített egy videó útmutatót, hogy biztos legyen a siker!

Így készítsd el:

Az ételekkel is biztosan el fogod kápráztatni a vendégeidet, de ilyen tálalásra biztosan mindenki emlékezni fog! Nagyszerű ötlet és olyan egyszerű, mi imádjuk és biztosan kipróbáljuk!

Karácsonyi receptjeinkért látogasd meg a Recept gyűjteményünket!

Nyerj akár 10 millió forintot készpénzben>>

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Áfonyás-kókuszos süti, mert itt a nyár!

Az áfonya a nyár egyik legnépszerűbb gyümölcse, amely frissítő ízével és élénk színével varázsolja el az ízlelőbimbókat. Az áfonyából készült sütemények különleges helyet foglalnak el a sütés szerelmeseinek szívében. Ezek a sütemények nemcsak finomak, hanem a nyár hangulatát is magukkal hozzák minden egyes falatban.

Távhűtéssel, akusztikus tűzoltó készülékkel, hőszabályozó ruházattal a klímaválság ellen

A legélhetőbb városok listáján legtöbb alkalommal dobogós helyhez jutó Bécs, legutóbb a dinamikusan fejlődő távhűtő központjával hívta fel magára a figyelmet. A Wien Energie eddig magáénak tudhatja a legnagyobb és legerősebb távhűtésre specializált központot, mely a bécsi főpályaudvaron helyezkedik el. Vajon milyen, az ehhez hasonló technológiai vívmányok segíthetnek bennünket abban, hogy elviselhetőbbé tehessük a mostani, és várhatóan a jövőbeli forróságot?

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.