2016.08.05. 17:29:41 11780 315

Kellemes és hasznos időtöltésre vágysz? Játssz a milliókért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még több, mint egy hónap van a PROAKTIVdirekt Online nyereményjáték újabb sorsolásáig, és ez több dolgot is jelent: egyrészt hamarosan kiderül, hogy ki nyeri meg a maximum 10.000.000 Ft-os nyereményt - készpénzben, másrészt ez az időszak pont elegendő arra, hogy Te is az álomnyeremény közelébe férkőzhess!

Nyertes pár, nyereményjáték - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertes pár, nyereményjáték

Mindeközben remekül szórakozhatsz velünk!

Augusztusban magazinunkban hírt adunk a legfontosabb eseményekről az olimpián, izgalmas recepteket és pénzügyi valamint háztartási tippeket osztunk meg Veled, szépség titkokkal gazdagítjuk a repertoárodat, és rengeteg érdekességet is tartogatunk a tarsolyunkban. Egyszóval érdemes velünk tartani, főként, mivel a PROAKTIVdirekt magazin cikkeivel nap mint nap növelheted a nyereményszámládon látható összeget!

Jelentkezz be (vagy regisztrálj itt, ha még nem tetted volna meg), és gyűjts naponta maximum 2000 Ft-ot a cikkeink olvasásával, valamint zsebelj be a megosztásonként akár 10.000 Ft-ot, amit akkor írunk jóvá, ha valaki az ismerőseid közül ennek köszönhetően regisztrál nálunk! A Facebookon, a Google +-on, Twitteren, e-mailben és a Pinteresten is megoszthatod írásainkat.

Meghívhatod ismerőseidet is, így ők is részt vehetnek a nyereményjátékban, értesülhetnek a legújabb magazincikkeinkről is. Szintén 10.000 Ft-ot kaphatsz, ha a felhívásodra csatlakozik hozzánk egy barátod, ráadásul, ha a meghívottad nyer, Te is nyersz! Így akár duplázhatod, triplázhatod, vagy sokszorozhatod nyerési esélyeidet! (A spammelést, a kéretlen levelek küldését és több e-mail címmel történő részvételt a játékban nem támogatjuk, ezek a játékosaink nem vehetnek részt a sorsoláson.)

Hogy komolyra fordítsuk a szót!

Még ennél is több pénzt gyűjthetsz nyereményszámládra, ha részt veszel partnerakcióinkban!

1.000.000 Ft extra nyereménynövelés is sorsolunk!

Azok között a játékosaink között, akik részt vesznek a partnereink játékaiban, kitöltik kérdőíveiket stb. minden fődíj sorsolás előtt kisorsolunk 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést is. Az aktuális partnerakcióinkról a nyereményjáték fülön szerezhetsz tudomást, bejelentkezés után.

Rengeteg tárgyi nyeremény is vár rád támogatóink jóvoltából:

100.000 Ft értékű DM, Tesco vagy Media Markt utalványt. Itt!>>

Ajándék 5000 Ft-os wellness utalványt. Itt!>>

Többféle tárgyi ajándék közül választhatsz itt>>

Az extra partnerjátékok köre folyamatosan változik, így érdemes többször visszatérned hozzánk, hogy ne maradj le a legújabb nyerési lehetőségekről sem!

Mire vársz, szeptember 15-én sorsolunk! :) 

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...