2014.11.13. 14:19:46 5067 26

Kedves köszönő videók fogják elárasztani a Facebook-ot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén is meglepte a közösség tagjait a Facebook egy személyre szabható videóval, ami valószínűleg hamarosan el fogja árasztani a közösségi portált. Bizonyára sokakat bosszantani fog a rengeteg ilyen jellegű poszt, de szerintünk ez telitalálat, és akinek szól, az mindenképpen örülni fog neki.

Facebook | Fotó: 123rf.com \ macx - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Facebook | Fotó: 123rf.com \ macx

A Facebook legújabb, egyénre szabható videója most a köszönetről szól és a barátokról. Karácsony előtt valószínűleg rengeteg ember használja majd az alkalmazást, hogy köszönetet mondjon szeretteinek.

A videók egyébként előre összeállítottak, algoritmusuk meghatározott, de azért adnak némi teret a felhasználónak is. A fotókat például mi magunk választhatjuk ki a Facebook-ról, de akár újakat is feltölthetünk, a sorrendet viszont nem határozhatjuk meg. A "Kedves ...." megszólításon kívül egyelőre angol nyelvű a szöveg, de több téma közül is lehet választani (ennek megfelelően más a zene és a felirat). Az elkészült művek egyébként nem kifejezetten jó minőségűek, de nem is ez a lényeg, hanem az üzenet, amit közvetíteni szeretne (és természetesen a felhasználói aktivitás növelése :)).

Minden esetre jó buli, próbáljátok ki! Itt érhetitek el.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...