2020.12.21. 12:20:17 9150 205

Kazáncsere
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kazáncserére két okból lehet szüksége az otthonában. A jobbik eset az, ha önként szeretné korszerűsíteni a jelenlegi fűtés rendszerét, akár hatékonysági szempontok, akár zöldengeria felhasználása alapján. Ilyenkor van ideje kényelmesen utána néznie az Ön számára legideálisabbnak tűnő megoldásnak, készüléket választania, több kivitelező cég árajánlatát bekérnie, és minden lényeges információ birtokában döntenie.

Kazán - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kazán

Amikor viszont egyik napról a másikra leáll a kazán és fűtési időszakban egy fűtetlen lakásban, talán még melegvíz nélkül is maradnak az ott lakók nincs idő piackutatásra. Gyors, hatékony és megbízható cégre van szükség azonnal, aki elvégzi a kazáncserét a lehető legrövidebb határidőn belül.

Amennyiben gyors megoldásra van szüksége, és nincs ideje kazánok összehasonlításait olvasnia, várnia több cég válaszára árajánlat ügyében, külön kiszállásokat egyeztetni a felmérésekre és még arra is külön árajánlatot kérnie sem kell elkeserednie. Válasszon olyan céget, ami komplett csomagban kínálja a kazáncserét! A megfelelő teljesítmény kiválasztása, a legideálisabb funkciókkal rendelkező készülék beszerzése, a szigorú előírások betartása és az elkészült kazán engedélyeztetését mind elvégzik Ön helyett.

Általánosságban érdemes annyit tudni, hogy jelenleg a legmodernebb és legbiztonságosabb megoldást a piacon a kondenzációs kazánok jelentik. Ha valamilyen okból ennek a beszerelésére nincs lehetősége, a kazáncsere hasonlóan biztonságos rendszerrel megoldható zárt éges térű, nem kondenzációs készülékkel.

Amennyiben mihamarabbi megoldásra van szüksége, és nincs ideje gázkivitelezővel, mérnökökkel egyeztetni egy teljesen új rendszer kiépítéséről, válassza az egyszerűsített kazáncsere lehetőségét. Ilyenkor a gázvezeték hálózaton nem módosítanak, csak az elromlott vagy javíthatatlan kazánt cserélik le egy működő, hatékonyabb változatra. Ebben az esetben is csak a gázszolgáltató felé bejelentett, mestervizsgával rendelkező szakértő nyúlhat a rendszerhez, viszont a hosszadalmas bejelentési és engedélyeztetési procedúra helyett csak a szerelő nyilatkozza le a szolgáltató felé a szerelés szakszerűségéről, így nem kell a megrendelőnek heteket várnia a visszajelzésre, majd az átadásra.

Fontos szempont minden kazáncsere, nem csak az egyszerűsített esetében, hogy a kivitelező rendelkezzen mestervizsgával, műszaki biztonsági felülvizsgálói jogosultsággal, regisztrációval és felelősségbiztosítással. Azon felül, hogy így biztosan minőségi és tartós munkát ad át a választott szerelő, az otthonunkat és szeretteinket is biztonságban tudhatjuk a kazáncsere után.

Kazáncserében gondolkodik? Kazáncsere kéménybéleléssel, teljeskörű kivitelezéssel. Hívjon most!

gazkeszulekdoktor.hu/egyszerusitett-kazancsere

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Megéri-e beépíteni a tetőteret?

Egy korszerű elvárásoknak minden szempontból megfelelő, komfortos padlástér kialakítása sokak számára kívánatos megoldásnak bizonyul. A kialakítás igényét illetően több cél lehet a mozgatórugó. Ugyanakkor az akadályozó tényezőkkel is szembe kell nézni, optimális esetben még a szakemberrel való szerződéskötést megelőző szakaszokban, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?

Teljes a SopronFest programja

Mintegy 75 helyszínen csaknem háromszáz programmal várja a látogatókat a 2. SopronFest május 10. és 19. között. A pünkösdi hétvégére a Lővér kempingbe szervezett koncertek mellett a város számos pontján már napokkal korábban lesznek zenei, irodalmi, képzőművészeti és gasztronómiai események.