2019.12.10. 16:30:39 10568 284

Karácsonyfa fa nélkül! – Ötletes megoldások!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Közelegnek az ünnepek, lassan beszerzésre kerül minden ünnepi kellék: a menüsor hozzávalói, az ajándékok a család minden tagja számára, és természetesen néhány új dísz a fára. Apropó, fa! Ti már tudjátok, milyen fenyőt díszítetek az idén?

Különleges karácsonyfa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Különleges karácsonyfa

Van, aki imádja a fenyőillatot, és hiába hullik le hamar, marad a lucfenyőnél. Más a tartósságra hajt, akinél Vízkereszttel nem ér véget a karácsony, az inkább nordmann fenyőt választja. Aki pedig nem akar évről évre a fenyőfa kiválasztásával bíbelődni, beszerez egy műfenyőt.

És mi van az igazán környezettudatosokkal?

No, hát ők azok, akiknek a fenti megoldások közül egyik sem felel meg, és teljesen különleges, fenyő nélküli karácsonyfát szeretnének. Merthogy ilyen is van! És hogy mindez hogyan kivitelezhető? Figyeld csak a most következő ötleteket!

Elő a díszekkel!

Készülhet akár csak színes gömbdíszekből is a karácsonyfád! Ehhez csupán karácsonyfa alaknak megfelelően kell elrendezni a díszeket a falon vagy akár egy erre alkalmas fa táblán.

Elő a fonallal!

Készíts fonalból fenyőfaalakot szintén a falra, vagy egy deszkára és díszítsd az „ágakat” a kedvenc díszeiddel!

Néhány ág is megteszi!

Ágakból is készíthetsz fenyőalakú formát, akár a falra, akár szintén egy deszkára. Már csak néhány dísz kell rá, és máris kész a karácsonyfa!

Mire jó a családi fotóalbum?

Mondjuk, készíts a benne lévő képekből karácsonyfát! Akár rakhatod a képeket is fenyőfa alakba, vagy lécekből fabrikálhatsz egy fenyőfaformát, és ezekre aggathatod a kedvenc családi fotóidat, néhány dísz társaságában.

Legyen a Tiéd a legfényesebb fa!

Készülhet a fa akár fényfűzérből is! Természetesen, itt is fenyőfa alakban kell felfűzni a fűzért, és már kész is a gyönyörű fa!

És Te milyen „alter” karácsonyfát ismersz?:-)

Ötlet: nlc.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...