2021.12.17. 14:45:18 6319 229

Karácsony ajándéktárgyak nélkül - Lehetséges?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Első felindulásból azt mondanám, hogy jelenleg számunkra elképzelhetetlen, hiszen nagyon sok a gyerek a szűkebb és a tágabb családban is. Ugyanakkor minden csak akarat kérdése, így ha egy kicsit elrugaszkodunk a megszokottól, és hajlandóak vagyunk kimozdulni a komfortzónánkból, akkor miért is ne tarthatnánk ajándéktárgyaktól mentes karácsonyt.

Idő ajándékba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Idő ajándékba

Mit is jelent az valójában, hogy tárgyak nélkül ünnepeljük a karácsonyt? Azt, hogy élményt adunk vagy pedig a saját időnkből szentelünk a megajándékozottnak. Ehhez azonban kicsit kreatívabbnak kell lennünk, és tényleg ismerni kell a másikat. Ötleteljünk együtt, kinek milyen élményt lehetnek adni! A legegyszerűbbel kezdeném, mert könnyen beleélem a helyzetükbe magam: Milyen élményt adjunk fiatal szülőknek közeli rokonként vagy a család barátjaként? Ha nekik valódi ajándékot szeretnél adni, akkor add nekik az időd egy részét. Ajánlj fel bébiszitterkedést, például néhány szombat délutánra vagy estére. A világot fogja jelenteni a számukra, és még a lábad nyomát is megcsókolják. :D Folytassuk a nagyszülőkkel. Színház, koncert, mozi, cukrászda, hétvégi közös kirándulás, közös nyaralás? Szerintem érdeklődési körtől függően bármelyiknek örülni fognak, és lelkesen fogják várni a közös programot az unokákkal. Édesapa, édesanya? Hasonlóan a nagyszülőkhöz egy közös kirándulás, éttermezés, nyaralás, wellness, borkóstoló vagy főzőtanfolyam bizonyára értékes emlékekkel bővíti a családi élmények sorát. Ha van valamilyen hobbijuk, lehet ahhoz kapcsolódó is (például élményfestés, táncóra, horgászbérlet, autókázás, hajókázás és így tovább). A *-tinik és a fiatal felnőttek** valószínűleg örülnek valamilyen koncert, mozi vagy akár egy érdekes kiállításra invitáló belépőnek. Az extrémsportok is szóba jöhetnek, mint például az ejtőernyőzés, a drótkötélpálya, a bobozás, a szolídabbaknak pedig a léghajózás. Gyerekeknek sem esélytelen az élményajándék, hiszen játszóházak, lego parkok, vidámparkok, állatkertek, kisvasutak és csúszdaparkok is olyan élménnyel gazdagíthatják őket, amiért hálásak lesznek. Férjnek - feleségnek: egy kis valódi egymásra figyelés, szeretgetés, szivességek, kedvességek, minőségi együtt töltött idő lehet a legnagyobb ajándék a tárgyak helyett. Ez egyébként bármelyik családtag vagy barát részére csodálatos ajándék, ne sajnáljuk az időnket, a szeretetünket és a figyelmünket egymástól. Süssünk-főzzünk közösen, fogyasszuk el együtt az elkészült ételeket, ne rohanjunk, lassuljunk le, élvezzük az együtt töltött időt.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...