2017.07.13. 15:58:13 9574 225

Júliusi filmpremierek – nemcsak a moziban szórakozhatunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rendhagyó filmajánlóval kezdjük az e havi mozis ajánlónkat, mert nemcsak a moziba fogunk invitálni titeket, hanem a TV elé is leültetünk. Mert jön, jön, jön … Na mi? :)

Trónok harca - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Trónok harca

Trónok harca 7. évad – Június 16. illetve itthon 17.

Ha lemaradtál az előző hat évadról, akkor még pótolhatod! Bár egy-két estéd, éjszakád ;) elmegy vele, de hidd el, megéri. A történet egy képzeletbeli világban játszódik, egy nem valóságos történelmi korban, és földrajzi helyszíneken, elvégre egy fantazy sorozatról lenne szó. A sztori központjában a birodalom trónja áll, a vastrón, amit több rivalizáló család is megszerezne magának, és mindegyik úgy gondolja, hogy megvan rá a „jogalapja”. Ám, amíg ők egymással csatároznak, ármánykodnak és játszanak, addig északon egy sokkal nagyobb ellenséggel kellene élethalál harcot vívni, egy olyan ellenséggel, akit talán csak együtt győzhetnének le, ha összefognának. És közben jön a tél…

Baywatch – Július 13.

Ezt a poén kedvéért tesszük ide, csak azért mert Dwayne The Rock Johnson is játszik benne, és őt nagyon bírjuk. Na és a 2017-es változatban is hosszúak a combok, jók a fenekek, izmosak a pasik és lájtos a sztori. De ki akar ilyen melegben gondolkozni? Szerencsére nem veszik magukat túl komolyan a filmben, és inkább egy vicces Baywatch paródiát láthatunk, így van helye a 2017-es strandszezonban a filmnek.

A majmok bolygója – Háború

Már csak néhány csapatnyi ember maradt a Földön, ők is bujkálnak. A hatalmat átvették a majmok, a városok kihaltak, üresek az utcák, de az emberek készülődnek. Készülődnek az utolsó harcra, mert a háború elkerülhetetlen, ha vissza akarják szerezni a bolygójukat.

<

Dunkirk – július 20.

Csak, hogy egy komolyabb filmet is ajánljuk júliusra… A legújabb Nolen film (Batman, Csillagok között) egy II. világháborús történetet dolgoz fel, egy hihetetlen mentőakcióról szól. 1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította a brit és francia katonákat. A legfeljebb 5 kilométeres szakaszon a szövetségesek több mint 300 000 embere szorult össze, és nem volt merre menekülniük. Az angol flotta siet a segítségükre…

<

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában