2024.02.19. 15:31:46 6226 182

Júliusban rendezik meg a KeszthelyFestet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A város legnagyobb kulturális eseményeként július 5. és 7. között rendezik meg idén a KeszthelyFestet. A több helyszínen zajló programsorozat kínálatában a könnyűzenei koncertek mellett gyermekprogramok és irodalmi rendezvények is szerepelnek.

Koncert - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koncert

Manninger Jenő, Keszthely polgármestere elmondta, hogy 2023-ban az Európa Kulturális Fővárosa program támogatását is élvező rendezvénysorozat négy napon át tartott és több mint 10 ezer látogatót vonzott. A hangsúly most is azon van, hogy a programok összművészeti fesztiválként több generációt is megszólítsanak. A rendezvénysorozat célja emellett, hogy még a főszezon előtt felhívja a figyelmet Keszthelyre, növelje a látogatók számát. Az adatok alapján már most tapasztalható, hogy megindultak a szállásfoglalások a fesztivál idejére.

A tavalyinál színesebb és modernebb lesz a Fő téren álló színpad látványvilága, illetve több olyan előadó is érkezik, aki a fiatalabb korosztályhoz szól. A nyitónapon T. Danny ad nagykoncertet, másnap az Ocho Macho, a zárónapon pedig a Neoton Família és a Bikini váltja egymást a nagyszínpadon. A fesztiválon fellép még többek között KKevin, Pumped Gabo és a Balaton-parti strandszínpadon Majka is.

A fesztivál ideje alatt a könnyűzenei koncerteken kívül a sétálóutcában családi és gyerekprogramok, irodalmi rendezvények várják a látogatókat és a tervek szerint, a múlt évhez hasonlóan, a Festetics-kastély is helyt ad majd a fesztivál programjainak.

Forrás: MTi

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...