2022.07.10. 15:23:53 8729 303

Júliusban nyíló gyönyörű kerti virágok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gondolnánk, hogy a nyár legmelegebb hónapjában nyílnak virágok? Bizony érdemes tudni, hogy a forró napsütésben számos gyönyörű virág virágzik. Nem csak, hogy meseszépek, de nagyon jól tűrik a szárazságot és a meleget. Mutatjuk, mely virágokkal érdemes díszíteni a nyári virágágyásokat!

Kerti mályvarózsa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kerti mályvarózsa

A kerti mályvarózsa

Másnéven az Alcesa rosea, leginkább az épületek falai mellett, a kerítések tövében mutat jól. Azért is közkedvelt ezeken a területeken, mert magasra nő, és kehely formájú méretes virágai fürtben és többféle színben pompáznak. Kifejezetten mutatós virágok a mályvarózsák. Van belőlük fehér, rózsás, bíborvörös vagy sárga színű és júliustól akár szeptemberig virágoznak.

Keskenylevelű menyecskeszem

A keskenylevelű menyecskeszem, azaz másnéven a Coreopsis lanceolata világossárga, szélein cakkos virágokkal virágzik júliusban. Ez a szépség nagyon gyorsan növekszik, és elképesztően jól bírja a szárazságot. Tűrőképességei közé tartozik továbbá az, hogy sokféle talajban megél és akár nedves időben is jól érzi magát ez a színes virág. A mályvarózsához hasonlóan az ősz kezdetéig virágzik.

Vasfű- Verbéna

Verbena speciosa egynyári virág, és tavasztól az első fagyokig virágzik ez a sokféle színben pompázó növény. Kerti ágyások szélére érdemes ültetni őket, hiszen nagyon szépen díszítik a teret és kifejezetten pillangó csalogató kis növények. A verbéna igényli a sok napsütést, a gazdag talajt. Közkedvelt a verbénák között a csüngő változata is. Okkal imádják oly sokan a kertjüket díszíteni ezzel a szépséges virággal.

Forrás: edenkert.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...