2017.10.03. 10:34:35 8774 273

Járj könyvtárba! - 8 ok, amiért már ma be kell iratkoznod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A magyarok dicsérendő módon rákaptak a múzeumlátogatásra, azonban a könyvtári beiratkozások száma elenyésző maradt. De miért nem divatos manapság könyvtárba járni? Hiszen számos előnnyel járhat!

Könyvtárban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Könyvtárban
  1. A könyvtár mérhetetlen információ és számtalan történet szentélye, ahová bárki beléphet. (Egy jelképes tagsági díj ellenében.)

  2. Az éves tagdíj nem fedezi egy-egy bestseller árát sem, így hihetetlen takarékos megoldás annak, aki szó szerint falja a könyveket.

  3. Helytakarékos megoldás könyvmolyok számára, ha már nem fér el több kötet a saját polcokon.

  4. Kényelmesen, az interneten keresztül is előjegyezheted a kiszemelt könyvet, sőt hosszabbítathatod a kölcsönzés idejét.

  5. Egy kis „átfutási idő” után rengeteg népszerű regény is kölcsönözhető, nem csak a régi klasszikusok találhatóak a jegyzékben.

  6. Könnyedén megtalálhatod az aktuális hangulatodhoz passzoló művet, hiszen senki sem fog ferde szemmel nézni rád, ha a sorok között bele-beleolvasol a lapok közé.

  7. Amennyiben mégsem tetszik a kikölcsönzött könyv, nem kell azon gondolkodnod, hogy kinek add el, egyszerűen csak vidd vissza!

  8. Ha előre kiválasztott könyvért mész, nem tart tovább a művelet, mintha könyvesboltban vásárolnál. Viszont ráérősebb idődben jó móka a válogatás! Ennél több indok nem is nagyon kell a könyvtári tagság népszerűsítéséhez, de vigyázz teljesen rá lehet kapni a kölcsönzésre!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...