2018.02.07. 20:22:33 11006 347

Jár a (parányi) dolgozósarok, ha hazaviszed a munkát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokan vannak olyanok, akik az irodában töltött órák után még otthon is kénytelenek a számítógép mellett ülni, és egyre többen azok, akik otthonról végezhető munkát vállalnak. Hiába van szó naponta csak 2-3 óráról, akkor is megillet az, hogy normális körülmények között tudj odafigyelni a feladatodra.

Munka otthonról - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Munka otthonról

Éppen ezért még a legkisebb lakásokban is érdemes egy parányi helyet szorítani a saját dolgozósarkodnak!

Próbálj meg világos színeket és stílusos bútorokat használni, hogy az amúgy sem túl tágas teret a nehéz bútorok és színek ne nyomják még jobban össze. Válassz ki egy világos helyet az otthonodban, ezután már csak néhány alapvető berendezésre lesz szükséged az otthoni munkaállomáshoz:

1. Munkaasztal

Ez lehet a gyerek korábbi íróasztala, egy kisebb étkező asztal, vagy egy direkt erre a célra kifejlesztett hosszúkás, nem túl széles asztalka a laptop számára. Bármelyik megoldás a kézenfekvő, figyelj arra, hogy az ablakból ne szemből és ne is hátulról érkezzen majd a fény.

2. Szék

Egy könnyű anyagból készült, kényelmes ülőalkalmatosságra is szükséged lesz, és kényelmes alatt itt most nem a kanapét vagy a jól bejáratott fotelt értjük! Azokban rövid úton el fogsz zsibbadni, ami nem tesz majd jót a teljesítményednek. Léteznek olyan irodai székek, amelyek ergonómiai kialakításuk mellett méretben is megfelelőek lehetnek.

3. Világítás

Örökké a nap sem süt, a szemed egészségére gondolva helyezz az asztalra kislámpát. Ha kicsi az asztalod, akkor jobb lehet e helyett egy állólámpa. A legpraktikusabb, ha állítható, hogy hová essen a fény.

4. Tárolók

Kerüld el, hogy elkeveredjenek a fontos iratok, és rendszeresíts otthonra is mappákat és dossziékat! A közeli határidők betartásához pedig egy falra szerelhető dekoratív, kis tábla is a hasznodra válhat.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...