2018.01.06. 08:32:53 12654 395

Január van, kezdjük az évet spórolással!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha olyan szerencsés vagy, hogy mosogatógéped van, szerintem máris az ügyesen spórolók lelkes táborát növeled! Mert egy jól megválasztott masinával időt, pénzt és energiát spórolhatsz meg. De ha ez még nem lenne elég, ezt a spórolós dolgot tovább lehet fokozni!

Spórolás mosogatógéppel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Spórolás mosogatógéppel

Hogy mennyire érdemes, esetleg nem érdemes beruházni egy mosogatógépre, arról korábban már értekeztünk. Ha emlékeim nem csalnak, abban maradtunk, hogy több háziasszonytársunkkal együtt álmaink netovábbja egy ilyen gépezet!:-) Reméljük karácsonykor sokak álma teljesült ezzel kapcsolatban. Akár így van, akár még a „Beszerzendők” rovatban szerepel a kívánságlistádon, adunk néhány tippet, hogy spórolhatsz még a mosogatógéppel!

Rakd tele!

Ha csak annyi szennyes edényed gyűlt össze, hogy félig, vagy még addig sem telne meg a géped, akkor inkább várj még annyit, hogy teljesen tele tudd pakolni a masinát! Így biztosan energiát spórolsz a használatával – a (félig) üresjárat nem túl jó választás spórolás szempontjából.

Száríts szabadon!

Általában van a mosogatógépeken szárító funkció, ám ha spórolnál, akkor még ennek beindulta előtt pakold ki az edényeket az edényszárítóra, konyhapultra és hagyd, hogy a levegő végezze el az edények szárítását.

Maradj a koncentrátumoknál!

Ami a mosogatószert illeti, válassz inkább koncentrátumot! Ebből elegendő pár csepp is, nem kell nagyobb mennyiséget elhasználnod!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...