2016.03.11. 15:29:32 22089 400

Itt van a megoldás! Így kell tárolni a nejlonszatyrokat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Neked is kismilliónyi reklámszatyor csücsül a szekrényben vagy a fiókokban? Fogalmad sincs, hogy hogyan lehetne megregulázni őket úgy, hogy a kecske is jól lakjon (kevesebb helyet foglaljanak), és a káposzta is megmaradjon (ne kelljen kidobni őket)? Nos, ha kell egy bevált tipp, akkor nézd meg, hogyan tárolják a profik!

Nejlonszatyor, reklámtáska, nejlontáska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nejlonszatyor, reklámtáska, nejlontáska

A szatyroktól nehezen válunk meg, hiszen annyi mindenre jók lehetnek: nem kell újat venni minden egyes bevásárlásnál – ha magaddal viszed :), szemeteszsáknak is tökéletes, költözéskor és utazáskor is jól jöhet, sőt elképzelhetetlen, hogy a cipőidet ne csomagold be külön nejlonszatyrokba ilyenkor. Viszont hajlamosak vagyunk gyűjtögetni őket a szekrényben, és néha bizony elszalad velünk a lóláb, ekkor aztán kidobjuk őket, aztán amikor legközelebb szükség lenne rájuk, nem találunk egyet sem, vagy pont olyan méretűt nem, ami kielégíteni az éppen aktuális igényeinket. Most mutatunk egy módszert, hogy soha többé ne érezd úgy, hogy ki KELL dobni a szatyrokat, pedig Te igazából nem is akarod. :)

Készíts szatyortároló dobozt egy kiürült papírzsepis vagy kozmetikai kendős papírdobozból!

Egyszerűen csak fűzd össze a reklámszatyrokat a videóban látható módon (a fülüknél lazán áthurkolva), közben gondosan tömd őket bele a kiszemelt papírdobozba, és már kész is vagy. Több ilyen dobozkát is elkészíthetsz, így elkerülheted a „nejlon szatyi katasztrófát”, és rendezett keretek közé terelheted a dolgot! :)

Azt hiszem, hogy a mai nap leghasznosabb videóját már meg is találtuk!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.