2016.03.11. 15:29:32 11708 390

Itt van a megoldás! Így kell tárolni a nejlonszatyrokat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Neked is kismilliónyi reklámszatyor csücsül a szekrényben vagy a fiókokban? Fogalmad sincs, hogy hogyan lehetne megregulázni őket úgy, hogy a kecske is jól lakjon (kevesebb helyet foglaljanak), és a káposzta is megmaradjon (ne kelljen kidobni őket)? Nos, ha kell egy bevált tipp, akkor nézd meg, hogyan tárolják a profik!

Nejlonszatyor, reklámtáska, nejlontáska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nejlonszatyor, reklámtáska, nejlontáska

A szatyroktól nehezen válunk meg, hiszen annyi mindenre jók lehetnek: nem kell újat venni minden egyes bevásárlásnál – ha magaddal viszed :), szemeteszsáknak is tökéletes, költözéskor és utazáskor is jól jöhet, sőt elképzelhetetlen, hogy a cipőidet ne csomagold be külön nejlonszatyrokba ilyenkor. Viszont hajlamosak vagyunk gyűjtögetni őket a szekrényben, és néha bizony elszalad velünk a lóláb, ekkor aztán kidobjuk őket, aztán amikor legközelebb szükség lenne rájuk, nem találunk egyet sem, vagy pont olyan méretűt nem, ami kielégíteni az éppen aktuális igényeinket. Most mutatunk egy módszert, hogy soha többé ne érezd úgy, hogy ki KELL dobni a szatyrokat, pedig Te igazából nem is akarod. :)

Készíts szatyortároló dobozt egy kiürült papírzsepis vagy kozmetikai kendős papírdobozból!

Egyszerűen csak fűzd össze a reklámszatyrokat a videóban látható módon (a fülüknél lazán áthurkolva), közben gondosan tömd őket bele a kiszemelt papírdobozba, és már kész is vagy. Több ilyen dobozkát is elkészíthetsz, így elkerülheted a „nejlon szatyi katasztrófát”, és rendezett keretek közé terelheted a dolgot! :)

Azt hiszem, hogy a mai nap leghasznosabb videóját már meg is találtuk!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...