2016.03.11. 15:29:32 19911 399

Itt van a megoldás! Így kell tárolni a nejlonszatyrokat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Neked is kismilliónyi reklámszatyor csücsül a szekrényben vagy a fiókokban? Fogalmad sincs, hogy hogyan lehetne megregulázni őket úgy, hogy a kecske is jól lakjon (kevesebb helyet foglaljanak), és a káposzta is megmaradjon (ne kelljen kidobni őket)? Nos, ha kell egy bevált tipp, akkor nézd meg, hogyan tárolják a profik!

Nejlonszatyor, reklámtáska, nejlontáska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nejlonszatyor, reklámtáska, nejlontáska

A szatyroktól nehezen válunk meg, hiszen annyi mindenre jók lehetnek: nem kell újat venni minden egyes bevásárlásnál – ha magaddal viszed :), szemeteszsáknak is tökéletes, költözéskor és utazáskor is jól jöhet, sőt elképzelhetetlen, hogy a cipőidet ne csomagold be külön nejlonszatyrokba ilyenkor. Viszont hajlamosak vagyunk gyűjtögetni őket a szekrényben, és néha bizony elszalad velünk a lóláb, ekkor aztán kidobjuk őket, aztán amikor legközelebb szükség lenne rájuk, nem találunk egyet sem, vagy pont olyan méretűt nem, ami kielégíteni az éppen aktuális igényeinket. Most mutatunk egy módszert, hogy soha többé ne érezd úgy, hogy ki KELL dobni a szatyrokat, pedig Te igazából nem is akarod. :)

Készíts szatyortároló dobozt egy kiürült papírzsepis vagy kozmetikai kendős papírdobozból!

Egyszerűen csak fűzd össze a reklámszatyrokat a videóban látható módon (a fülüknél lazán áthurkolva), közben gondosan tömd őket bele a kiszemelt papírdobozba, és már kész is vagy. Több ilyen dobozkát is elkészíthetsz, így elkerülheted a „nejlon szatyi katasztrófát”, és rendezett keretek közé terelheted a dolgot! :)

Azt hiszem, hogy a mai nap leghasznosabb videóját már meg is találtuk!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Így lesz a régi üvegvázából a nyári dekor éke!

Habár a nyári virágok színei kevésbé színpompásak mint tavaszi társaik szirmai, nincs is szebb egy réti virágokból kötött bokrétánál. A rusztikus csokrok hozzájuk illő vázában mutatnak a legjobban, de szintén egy kidekorált befőttesüvegben mutatósak, ha az a milliőhöz passzol. Most megunt, régi üvegvázáinkat is leporolhatjuk a nyári dekorációnk felfrissítéséhez.

Ne hagyd a tornazsák és az iskolatáska tisztítását augusztusra! Így csináld!

Az iskolába járás, a túrázás vagy akár csak egy nap eltöltése a parkban mind-mind látható nyomot hagyhat a hátizsákokon. Az rendben van, hogy hazaérve egy fertőtlenítő törlőkendővel letöröljük kívülről a táska anyagát, de ez nem elég, rendszeresen időt kell szánnunk az alapos tisztításra. A különböző foltok és az általános szennyeződések a helyes módszerrel könnyen kitisztíthatók, így gyakorlatilag teljesen újnak tűnhet az adott darab.

Egy szál levendula. Nem is gondolnád, mi mindenre jó

A levendula nagyon régóta életünk szerves része. Ma már nem csak mint gyógynövény, hanem mint eszköz is szerepel a médiában és közösségi médiában arra emlékeztetve az embereket, hogy a legegyszerűbb kis mezei növény is milyen csoda lehet egy fotón. Előszeretettel használjuk képi háttérként a lélegzetelállító levendula mezőket és a levendula mintás háztartási eszközök, használati és dísztárgyak divatja sosem múlik el. Nézzük, ezeken kívül mi mindenre lehet még jó és hasznunkra ez a különleges növény.