2018.01.30. 17:19:40 21418 451

Itt van 10.000.000 Ft! Mi lesz a sorsa? Gyere és nyerd meg!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már a januárnak is vége és Te még mindig nem csatlakoztál új nyereményjátékunkhoz? Semmi gond! Még mindig megteheted. Érdemes! Többek között ezért...

Nyertes! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertes!

2018.március 28-án ismét sorsolunk, és egy szerencsés játékos akár 10.000.000 Ft-ot is nyerhet.

Nyári közvélemény kutatásunk szerint, melyet olvasóink körében végeztünk, a legtöbben lakásfelújításra vagy lakásvásárlásra fordítanátok a nyereményt. Bízunk benne, hogy valaki a játékosaink közül valóra válthatja ezt az álmát! Lehet, hogy épp Te leszel az?

Az aktuális nyereményjátékunkat itt érheted el>> Lépj be, és nézd meg az üzeneteidet is, ne hagyd ki új játékainkat sem!

Még nem vagy tagja a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin közösségének?

Csatlakozz most, és még többet is nyerhetsz>>

Miért érdemes még a PROAKTIVdirekt nyereményjátékához csatlakozni?

  1. Napi 1000 Ft-ot gyűjthetsz virtuális nyereményszámládra, ha mindennap ellátogatsz hozzánk.
  2. 4 cikk elolvasásával akár 2000 Ft-ot is hozzátehetsz naponta a nyereményalapodhoz. Itt kérhetsz értesítést megjelent cikkeinkről, és kiválaszthatod az érdeklődési köreidet is!>>
  3. Válaszolhatsz kérdőívünk kérdéseire, és ezzel 3.000 Ft-ot zsebelhetsz be kérdésenként!
  4. A fenti partnerajánlatokban való részvétel minimum 1000 Ft-ot érhet számodra - ezt fixen a következő sorsoláson megnyerhető összeghez hozzáadjuk -, de akár 1.000.000 Ft-ot is érhet egy regisztráció, ha a Te nevedet húzzuk ki a bónusz nyereménynövelés sorsolásán.
  5. Facebook megosztásaidért oly annyira hálásak vagyunk, hogy szintén 1.000.000 Ft nyereménynövelést sorsolunk ki a cikkeinket posztoló tagok között! (A cikkek alatt található gombokat illetve linket használd!)
  6. Hívd meg barátaidat is! Az invitálásodnak köszönhető új tagok után 10.000 Ft-ot írunk jóvá a nyereményszámládon.
  7. Amennyiben ezen a sorsoláson nem Te nyernél, akkor sincs okod csüggedni, hiszen az összegyűjtött összeg ott marad virtuális számládon, és legközelebb megnyerheted - sőt, tovább növelheted!

Az így gyűjtögetett összeget negyedéves sorsolásainkon nyerheted meg. A következő sorsolás időpontja: 2018. március 28.

A részletes játékszabályzatod itt olvashatod.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...