2016.01.31. 13:21:34 11731 284

Itt valami „bűzlik”? – Így szabadulj meg a kellemetlen lehelettől
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Általában mindenkivel megesik, hogy úgy érzi, valami nem egészen stimmel a szájában. Ezért aztán megpróbál tisztes távolságból társalogni beszélgetőpartnerével, hogy nehogy elriassza a másikat nem épp friss leheletével. Tudd meg az okát és hogy hogyan szűntesd meg a kellemetlen leheletet.

Rossz szájszag - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rossz szájszag

De hiszen rendszeresen mosom a fogaim!

Azzal nincs is semmi gond, de a nyelvedet is megtisztítod? A legtöbb baktérium, mely a kellemetlen leheletért is felelős, általában a nyelv felületén található. Úgyhogy a fogak megtisztítása után vagy külön nyelvtisztítóval, vagy a puhább sörtéjű fogkefével ess neki szád ezen izmos szervének is. Szakértők szerint a fogkrém használata felesleges, bármelyik módszert alkalmazzuk.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mi a méreted? – Számold ki hozzád illő hajhosszt!

Mielőtt fodrászhoz megyünk, eltervezzük, hogy most bizony ennyit meg annyit vágatunk majd a hajunkból, és itt nyíratjuk fel, meg ott, mert majd úgyis megnő, ha nem tetszik, és így tovább. No persze, mire odakerülünk a székbe, marad a „legyen csak 5 centi a végéből” stílus!:)

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.