2016.01.31. 13:21:34 6896 278

Itt valami „bűzlik”? – Így szabadulj meg a kellemetlen lehelettől
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Általában mindenkivel megesik, hogy úgy érzi, valami nem egészen stimmel a szájában. Ezért aztán megpróbál tisztes távolságból társalogni beszélgetőpartnerével, hogy nehogy elriassza a másikat nem épp friss leheletével. Tudd meg az okát és hogy hogyan szűntesd meg a kellemetlen leheletet.

Rossz szájszag - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rossz szájszag

De hiszen rendszeresen mosom a fogaim!

Azzal nincs is semmi gond, de a nyelvedet is megtisztítod? A legtöbb baktérium, mely a kellemetlen leheletért is felelős, általában a nyelv felületén található. Úgyhogy a fogak megtisztítása után vagy külön nyelvtisztítóval, vagy a puhább sörtéjű fogkefével ess neki szád ezen izmos szervének is. Szakértők szerint a fogkrém használata felesleges, bármelyik módszert alkalmazzuk.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...