2017.10.04. 16:59:54 10932 334

Itt az ősz, gyűlnek a boros üvegek - Mi legyen velük?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha semmi kreatív vénád és még időd sincs, akkor a boros üvegek is mehetnek a szelektívbe, természetesen. Ha azonban azt érzed, hogy jobb sorsra érdemes egy-két szebb üvegecske, akkor ne legyél rest, és tartsd őket meg, majd egy-egy unalmasabb vasárnap délután vedd elő a kollekciót, és uccu neki!

Üvegek az ősz színeivel | Forrás: advice.annsbridalbargains.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Üvegek az ősz színeivel | Forrás: advice.annsbridalbargains.com

De mi készülhet a boros, sörös és más üvegekből?

Ha el tudod vágni, újrahasználhatod

Lehet belőle például lámpa

Vagy gyergyatartó

Esetleg pohár, ha bátor vagy

Egy szuper váza, akár vágás nélkül is

Egyéb dekoráció

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.