2017.10.04. 16:59:54 10935 334

Itt az ősz, gyűlnek a boros üvegek - Mi legyen velük?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha semmi kreatív vénád és még időd sincs, akkor a boros üvegek is mehetnek a szelektívbe, természetesen. Ha azonban azt érzed, hogy jobb sorsra érdemes egy-két szebb üvegecske, akkor ne legyél rest, és tartsd őket meg, majd egy-egy unalmasabb vasárnap délután vedd elő a kollekciót, és uccu neki!

Üvegek az ősz színeivel | Forrás: advice.annsbridalbargains.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Üvegek az ősz színeivel | Forrás: advice.annsbridalbargains.com

De mi készülhet a boros, sörös és más üvegekből?

Ha el tudod vágni, újrahasználhatod

Lehet belőle például lámpa

Vagy gyergyatartó

Esetleg pohár, ha bátor vagy

Egy szuper váza, akár vágás nélkül is

Egyéb dekoráció

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?