2017.03.22. 15:49:42 12128 294

Itt az összes idei Eurovíziós induló + Joci bemutatkozó filmje
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hamarosan itt a 2017-es Eurovíziós dalfesztivál döntője, így a magyar győztes, Pápai Joci is teljes erőbedobással készül már a megmérettetésre. Elkészült bemutatkozó videója is, amit szülővárosában, Tatán forgattak.

Pápai Joci, Tata - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pápai Joci, Tata

A városon kívül családját is bemutatja Joci, aki szívesen meditál, imádkozik, focizik és amikor csak teheti a családjával tölti az időt.

A 62. Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőit május 9-én és 11-én tartják, itthon a Duna tévében vetítik majd. Idén Kijevben tartják a dalversenyt, mivel tavaly az ukrán Jamala vitte el a fődíjat.

Egy 15 perces videóban összefoglalták mind a negyvenhárom induló dalát, ezt is érdemes megnézni. Nekünk Joci dala egészen esélyesnek tűnik a többi hallatán, szurkolunk neki:

Forrás: petofilive.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Kreatív képzelet. Használj terméseket!

Nagyon hirtelen változott az időjárásunk szinte szélsőségesen hidegre. Mit mondjak, nem esik jól, és szerintem ez mindenkit meglehetősen kellemetlenül érint. Fázósan húztuk össze a meleg pulcsit, mellényt magunkon az elmúlt napokban és dideregtünk a hideg szélben. Ez azonban nem tántorított el bennünket a nagyobb sétáktól. Friss levegőn bandukolva óhatatlanul is szemünk elé kerülnek az ősz jellegzetességei, a különböző termések. Különös vonzalommal nyúlunk utánuk, de hazaérve olykor hetek múlva vesszük észre, hogy ott hevernek valahol. Ne hagyjuk őket veszni, elképesztő érdekességeket készíthetünk belőlük a hideg estéken.

Sütés nélküli finomság? – Még mindig hódít!

Habár a szeptember beköszöntével az igazán forró napoknak búcsút mondhatunk, a sütő forróságát egy ideig még hanyagolnánk. Továbbra is szeretjük a sütés nélküli desszerteket, pláne, ha az csupa-csupa csokoládé. Meglepnéd a családot valami újdonsággal? Mutatunk egyet!

Hogyan találjuk meg a tökéletes arc korrektort? Tanácsok és tippek

A nők többsége, amennyiben csak egyetlen sminkterméket kellene választani, minden bizonnyal a korrektor mellett tenné le a voksát. Azonban nem is olyan egyszerű ezt a sminkterméket eltalálni, hiszen dönthetünk túl világos szín mellett is, ami még jobban kiemeli a szem alatti sötét karikákat, és határozhatunk egy, az arctónusunktól sokkal sötétebb színű korrektor mellett is, ami pedig még inkább kiemeli a bőrhibákat. Hogyan találjuk meg tehát a tökéletes arc korrektort? Mutatjuk a válaszokat!