2017.11.27. 11:09:11 9908 330

Itt a gyertyaszezon! – Így távolíthatod el a viaszfoltot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Halottak napjával gyakorlatilag megkezdődik a gyertyaszezon, hiszen október végétől, november elejétől a temetőkben gyújtunk gyertyát elhunyt szeretteinkért, aztán érkezik az advent, majd a karácsony, amikor is hetente legalább egyszer finom gyertyaillat lengi be a lakást.

Viaszfolt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Viaszfolt

Az apró kis fénnyel együtt jönnek az apróbb balesetek: egy viaszfolt a kabáton, pulóveren, asztalterítőn, bútorkárpiton. Elő az „ecetes ollóval”? Semmi esetre sem! Szerencsére van segítség!

Távolítsd el a viaszfoltot…

… 3 egyszerű lépésben!

1.Amennyire tudod, kapard le a viaszt a ruháról. Sajnos, egy vékony réteg így is marad az anyagon – no, ezt kell majd innen eltüntetni.

2.Ezután tegyél egy itatóspapírt a foltra.

3.Most jöhet a vasaló! Forrósítsd fel, majd tedd az itatóspapír/folt fölé. A viasz hamar megolvad majd, a papír pedig felszívja azt. Meglehet, többször meg kell majd ismételni a folyamatot, hogy sikeres legyen a művelet!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...