2023.02.09. 09:30:00 5337 250

Ismeretlen ismerős? A különleges spirituális kapcsolatokról dióhéjban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megfigyeltem magamon, hogy a legtöbb ember első találkozásra “közömbös” a számomra, míg egyesekkel azonnali szimpátia, esetleg megmagyarázhatatlan ellenszenv alakul ki rögtön. A negatív érzések aztán egy idő után igazolják magukat. Vajon ezt tudat alatt alakítom, hogy elmondhassam: Jó volt a megérzésem?

Különleges kapcsolat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Különleges kapcsolat

Az ezoterikus tanítók szerint éppen azért lépnek be bizonyos emberek az életünkbe, hogy tanítsanak bennünk valamire, vagy nekünk van átadandó ismeretünk a számukra. Így minden jó és rossz történésnek címkézett élményünknek az a célja, hogy szellemünket fejlesszék.
Az életünkbe érkező emberek hol hosszabb, hol rövidebb időszakra maradnak velünk, míg akadnak köztük olyanok, akik különleges minőségben érkeznek mellénk.

Kiket hívunk valódi sorstársaknak?

Biztosan észrevetted már, hogy vannak olyan ismerőseid, akikkel nagyon hasonló élethelyzetben vagytok, amikor találkoztok, vagy éppenséggel mindig azonos problémáitok akadnak az életben. Ők azok, akikkel megoszthatjuk a sorsunkat, és támogathatjuk egymást a megoldandó feladat elvégzéséig.
A sorstársak a kilátástalannak tűnő élethelyzeteket segítik legyőzni, és a kapcsolat a felek között általában fellazul, vagy teljesen meg is szűnik az ügy rendeződése után.

A lélektárs meghatározása

A másik felünknek érzett emberek talán szerelmi partnerként, de az is lehet, hogy (ellenkező nemű) barátként érkeznek meg mellénk egy adott életszakaszban.
Nagyon erős és kölcsönös érzések alakulnak ki a két ember között - szinte azonnal, ilyen például a mély együttérzés és a feltétel nélküli teljes elfogadás. Ezek a rendkívüli lelki közelséget sugárzó személyek ugyancsak kiléphetnek az életünkből, ha elvégezték a feladatukat velünk, vagy időnként fel-fel bukkanva segítenek át minket a nehéz élethelyzetek sorain. Azonban az sem kizárt, hogy a lélektársunkkal kötjük össze az életünket.

Milyen a jó párválasztás?

Tökéletesnek érzett szerelem akkor szövődik két ember között, amikor nem csupán a külső és belső (etika, vágyálmok) tulajdonságaik passzolnak össze, de a pár tagjai képesek egymást szellemi síkon is támogatni, sőt fejleszteni!
Az az erőteljes szenvedély, amely szinte eléget minket, olyannyira fájdalmas átélnünk, valójában nem alkalmas a valódi párkapcsolat kialakítására, az ilyen szerelemnek érzett kapcsolatok inkább személyiségfejlesztő tanítások céljával érkeznek az életünkbe.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...