2015.07.03. 14:55:28 9493 213

Ingyenes meggyosztás szombat estig! Nem vicc!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ingyenesen osztják a meggyet 31 városban, szerte az országban. Az akció július 4-én estig tart, ha sietsz még odaérsz! Az ok sajnos elég elszomorító, a termelőktől hihetetlen alacsony áron vásárolnák fel a termést, ezért inkább sokan úgy döntöttek a Termelők Értékesítő Szövetkezetével karöltve, hogy jó célra fordítják a termést.

Meggy - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meggy

A termelők szeretnék a rászorulóknak eljuttatni a kb. 100000 adag meggyet, illetőleg örülnének, ha jó helyre kerülne munkájuk gyümölcse. Íme, hogy szombaton, mely város lakosai örülhetnek:

Kecel: Coop parkoló 08.00-09.00
Kalocsa: Duna Áruház parkoló 10.00-11.00
Kiskőrös: Petőfi Szülőház előtt 12.00-13.00
Soltvadkert: Korona Cukrászda parkoló 13.30-14.30
Kiskunhalas: Bethlen tér 15.30-16.30
Veszprém: Haszkovó u. 18. (Jutas ABC előtt) 09.00-13.00
Debrecen: Nagyállomás 08.00-12.00
Debrecen: Nagyerdei Strandfürdő 14.00-18.00
Miskolc: Búza téri Coop előtt 08.00-12.00
Vác: Széchenyi u./Dunakanyar Áruház 09.00-19.00

A teljes lista és további részletek itt érhetőek el>>

A meggy jótékony hatásairól ebben a cikkünkben olvashatsz: A hónap sztárja a meggy!

Forrás: fruitmarketing.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Befejeztem, nem fejeztem? Tudj meg többet a Zeigarnik-hatásról

Ma milyen eddig még befejezetlenül várakozó teendők jutnak eszedbe? Ezzel szemben pedig hányszor fordul elő az, hogy olyan feladataidra gondolsz, amelyeknek a végére már sikerült pontot tenned? Mennyire érzel leküzdhetetlen késztetést arra, hogy tovább nézz egy függőben hagyott cselekményű sorozatot? Mindezek a kérdések szorosan összefüggnek a Zeigarnik-effektus néven futó jelenséggel. Hogy miről is van szó? Erre a kérdésre az alábbiakban keressük a választ.

Süssük magunk a (mindennapi) kenyerünket – Legalább 10 okunk lehet erre

Szokták mondani, hogy a kenyér az élet szimbóluma, a kovász pedig a lelke. Nem meglepő hát, hogy a pandémia alatt többen igyekeztek elsajátítani a házi kenyérsütés csínját-bínját. Legyen szó bár a klasszikus kovászos, az élesztős vagy sütőporos, a teljes kiőrlésű vagy fehér liszttel készített, a világos vagy barna, a ropogós vagy puha változatokról, bizony nem sokan tudnak ellenállni a frissen sült kenyér illatának.

Készítsünk otthon szappant

Ha a szappankészítésre hobbiként tekintünk, akkor többszörösen megtérülő örömben lehet részünk. Hiszen amellett, hogy a színek, illatok, állagok és formák tekintetében valóban csak a képzeletünk szabhat határt, és valahányszor egy-egy újabb változat elkészítésére szánjuk az időnket: éberen, frissen tartjuk a kreativitásunkat. Ráadásul otthon használt termékként megörvendeztethetjük a szeretteinket, pontosan tudván, hogy milyen összetevők lapulnak a szappanainkban. Ha pedig ünnep közeleg, úgy kedveskedhetünk családtagjainkat, barátainkat néhány személyre szabott példánnyal.