2022.11.29. 09:15:00 6112 236

Íme a legünnepibb adventi kalendárium - Ajándék magadnak is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Adni jobb, mint kapni? Ez attól függ, hogy mit kapsz, nem igaz? :-) Na jó, félre a tréfával! Tudományos tény ugyanis, hogy a másokról való gondoskodás jó hatással van fizikai állapotunkra, éppen ezért adj magadnak olyan szeretetből szőtt adventi naptárat, ami sok más embernek is ajándékká válhat!

Idő ajándékba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Idő ajándékba

A boltok polcain nagyon ötletes adventi naptárakat találhatsz, amelyek tényleg szuper kis ajándékok lehetnek a gyerekeknek, női- vagy férfi ismerőseidnek vagy éppen a háziállatodnak! Ezek a cuki kis apróságok jóleső izgalmat hoznak a megajándékozott életébe.
Ha te sem akarsz kimaradni ebből az áldott várakozásból, ami Szentestéig vezet, csatlakozz a december elsején indítandó, 24 napos kihívásokhoz, amely során garantáltan ünnepi hangulatba kerülsz majd! Keltsd életre a benned szunnyadó angyalt és a játékos, csodákról álmodó gyermeket!

Dec. 1. Ma mosolyogj rá mindenkire! Kezdődjön az év utolsó hónapja vidáman és barátságos hangulatban, hiszen a jókedv ragadós!

Dec. 2. Adományozz egy gyermek- vagy állatvédő egyesületnek! Sok kicsi sokra megy, ezért bíztasd pl. a munkatársaidat arra, hogy az egymásnak szánt mikulás napi csokik árát ők is fordítsák inkább jótékonyságra!

Dec. 3. A novemberbe átcsúszott adventi gyertyagyújtás a hit jelképe volt. Még, ha nem is vagy vallásos, akkor is keress valami olyat, amiben hiszel és tiszta szívvel kívánd annak beteljesülését! A legszebben akkor cselekszel, ha nem (csak) a magad örömére kívánsz!

Dec. 4. Ne felejtsd el meggyújtani az adventi koszsorú 2. gyertyáját! Advent második hete a remény jegyében telik, éppen ezért adj egy kis reményt aznap egy reményvesztett embernek!

Dec. 5. Várd hóeséssel Szent Miklóst! Habár nem igazán vagyunk elkényeztetve csillogó hótakaróval, nem kell kimaradnunk belőle! Hívd segítségül a gyerekeket és a barátokat, hogy papírból kivágott hópelyhek segítségével varázslatos hóesést imitálhassatok a kisszobában.

Dec. 6. Legyél valaki(k) titkos Mikulása! Nem igazán vagy jóban a szomszédokkal? Van rászoruló a környezetedben? Egy kis aprósággal - amely lehet teljesen hétköznapi dolog is - biztosan szebbé teheted a napját! (Ez egy olyan szép gesztus, amelyet érdemes évről évre megtartanunk, hiszen ilyen apróságok alkotják a közösség alapjait.)

Dec. 7. Keress meglepő műfajú karácsonyi dalokat, majd készíts karácsonyi lejátszási listát régi és új kedvenceidből!

Dec. 8. Kínáld forró teával az átfagyottakat! Legyen az akár az egész nap kint dolgozó utcaseprő, a kerékpáros postás vagy a kapualjakban menedékre lelő hajléktalan.

Dec. 9. Hívj karácsonyi filmnézésre egy számodra kevésbé kedves ismerőst! Ki tudja, a közös élmény még közelebb is hozhat titeket egymáshoz.

Dec. 10. Hangolódj a legközelebbi karácsonyi vásárban! Vagy kirándulj egy nagyot és ámulj a Budapesten állomásozó Luminaparkban](https://luminapark.eu/)! Oszd meg az élményt valaki olyannal, aki nem jutna el oda.

Dec. 11. Itt az ideje a 3. (vagyis ez egyetlen rózsaszín) adventi gyertya meggyújtásának! Az öröm és Szűz Mária szimbóluma a főszereplő ma: lepd meg édesanyádat egy kedves üzenettel vagy személyes látogatással!

Dec. 12. Fizesd ki egy random ember kávéfogyasztását vagy kisebb vásárlását, majd kérd meg arra, hogy karácsonyig ő is tegye meg egyszer ugyanezt.

Csak holnapig kell türelemmel várnod, hogy megtudhasd mit rejt a következő 12 nap!

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...