2018.08.03. 16:51:10 10306 308

Imádjuk, ahogy Kate McKinnon magyarul rappel! - Vicces videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bejárta az internetet az a videó, amelyben Kate McKinnon, amerikai színésznő (Saturday Night Live, Szellemirtók) magyarul rappeli az Animal Cannibals Józsefváros c. dalát. Mindezt nagy közönség előtt, a The Tonight Show-ban. Zseniális!

Kate McKinnon | Fotó: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kate McKinnon | Fotó: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, youtube.com

A 34 éves, gyönyörű színésznő a könnyűnek egyáltalán nem nevezhető szöveget Budapesten tanulta meg, amíg „A kém, aki dobott engem” című filmet forgatta. Meglepően jól pörög a nyelve magyarul is! Hallgasd meg te is, fenomenális!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...