2021.11.20. 08:30:50 4696 156

Imádjuk a mézet, de nem a ruhánkon! – Így távolítsd el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a késő ősz és a lassan, de biztosan közeledő tél időszaka. Ilyenkor igen nagy népszerűségnek örvend a méz, és az abból készült finomságok. Azt már kevésbé szeretjük, ha a méz a ruhánkon, párnánkon, egyéb helyen landol. Ezért is igyekszünk eltávolítani. No, de mégis hogyan?

Finom méz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Finom méz

Ami fontos a mézfolt esetén: ha egy mód van rá, ne hagyjuk beszáradni, kezdjük el a kezelését lehetőleg azonnal.

Mézeltávolítás, könnyedén

  • Elő a szódabikarbónával! 1 dl vízhez keverj 1 teáskanál szódabikarbónát, vidd fel a foltra, hagyd kicsit hatni, majd hideg vízzel öblítsd ki!

  • Ha a pamut felsőd bánja a „mézelést”! Egy meleg vízzel átitatott vattapamaccsal töröld át a foltot, hogy még időben elejét vedd, hogy beleragadjon a méz az anyagba.

  • Mire jó a mosogatószer? Végy egy szivacsot, nedvesítsd be, csepegtess rá néhány csepp mosogatószert, és dörgöld át ezzel a mézfoltot az adott ruhaneműn. Ezután mehet a mosógépbe a problémás ruhadarab!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...