2016.12.04. 17:40:01 11251 342

Így viseld a kötöttet – Variációk pulóverre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Télen egy jó meleg, kötött pulóver aranyat ér. A kinti zimankóban nem kell magyarázni funkcióját, de a lakásban, a bekuckózós estéken is jó szolgálatot tehet. Csak beleburkolózunk, szemünket, fülünket becsukjuk, és már indulhat is az 5 perces relax. De a pulcsi nem csak egy plusz réteg rajtunk!

Kötött pulcsi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kötött pulcsi

Mert a pulcsi öltöztet – hm, ki gondolta volna.:-) Méghozzá így:

1.Variáld a színeket!

Ha azt mondjuk, meleg pulcsi, szerintem automatikusan mindenki valami sötét, mondjuk fekete, szürke, vagy barna színre gondol. De miért kellene így lennie? Válassz egy élénk színű pulóvert, és viselj hozzá színben hozzá passzoló nadrágot, szoknyát. Csak azért, mert tél van, még nem kell szürkébe burkolóznunk!

2.Ne variáld a színeket!:-)

Mondjuk egy sötétkék pulóverhez válassz egy sötétkék nadrágot vagy szoknyát. A lényeg, hogy minél közelebb legyen egymáshoz a pulcsi és a szoknya/nadrág színe.

3.Kabát helyett?

Ha beköszöntenek a téli mínuszok, természetesen a legjobb viselet a téli kabát. De kora tavasszal, vagy enyhe téli napokon, amikor a napsugarak csiklandozzák az arcunkat, és a kabátunk túl melegnek bizonyul, nyugodtan kapjuk a ruhánk fölé a kedvenc pulóverünket. Egy vastag, pihe-puha sállal ütős kombináció lesz.

4.Tűrd be!

Légy laza és stílusos! Tűrd be a nadrágba a pulcsidat, de csak elől! A hátsó rész nyugodtan lógjon csak a hátsódra.:-) Ha öv is van a nadrágodon, még jobb lesz az összehatás.

5.Így viseld szoknyával

A „betűréses trükk” szoknyánál is működik, csak arra ügyelj, hogy ne legyen túl vastag a pulcsi. Ha nem elég vékony a felső rész, ahelyett, hogy a vékony derekadat hangsúlyoznád, elég furcsa hatást kelthetsz az emitt-amott kidudorodó „pulcsihurkákkal”.

6.Kösd át!

Persze, itt most nem arra gondolunk, hogy bontsd szét a pulóvert és kösd újra! Viseld a pulcsit kiegészítőként! Míg diákkorodban egyszerűen megkötötted a derekadon, ha nem akartad a kezedben cipelni az épp funkció nélküli pulóvert, most dobd át az egyik ujját a válladon, és kösd meg a derekadat „átölelő” másik ujjal a felsőtested előtt.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...