2019.04.18. 17:38:48 13619 337

Így üzen a tested, ha fogytán a kollagén!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember lánya különösen nehezen éli meg, ha az idő múlásával a kollagén elkezd kiürülni a szervezetből. Senkinek sem kell bemutatni a szemmel látható petyhüdt következményeket, de mielőtt azok tönkretennék a lelki világunkat, ismerjük meg az alacsony kollagén szint okozta egyéb tüneteket és azok „ellenszereit”.

Ráncok az arcon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ráncok az arcon

A bőr rugalmasságának elvesztése csak egy olyan negatív eredmény, ami a szervezet kollagén veszteségéből adódik. Amennyiben a következők valamelyike jelentkezne nálad, érdemes a kollagén hiányra is gyanakodni:

  • Ráncok megjelenése, elmélyülése,
  • bőrszárazság,
  • narancsbőr,
  • hajhullás,
  • vérnyomásproblémák,
  • fájó ízületek,
  • irritábilis bél szindróma (tünetei).

Mit tehetünk, ha csökkenteni akarjuk a kellemetlen tüneteket, vagy el akarjuk kerülni a kialakulásukat?

Étkezzünk megfelelően!

El kell kerülnünk a cukros ételeket, minimálisra kell csökkentenünk a finomított szénhidrátokat, és főként 40 év felett, kezdjünk arra is figyelni, hogy minél több „anti-aging” , azaz kollagén barát és antioxidánsban is gazdag élelmiszert fogyasszunk.

A legújabb kutatások ugyanis rávilágítanak arra, mennyire fontos, hogy megtámogassuk belülről is a szervezet kollagén szintjét, mert az öregedés fizikai jelei csak így tarthatóak kordában.

Forrás: healthline.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...