2019.05.18. 15:00:51 11648 261

Így tisztítsd meg a hajvasalód! – Mert néha neki is szüksége van rá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te is naponta, de legalábbis elég gyakran használod a hajvasalódat? És szeretnéd, ha még sokáig működőképes lenne? Ugye, igen! És szoktad tisztítani? Nem? Pedig a hosszú élettartam és a rendszeres tisztítás között bizony van összefüggés!

Hajvasaló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajvasaló

Sajnos, a napi használat mellett a hajvasalónk is bepiszkolódhat. Szennyeződés alatt értjük a különböző hajápolási termékeket, melyek egy része a hajunkról könnyen a vasaló lapjaira kerülhet. Így a masina veszíthet teljesítményéből is, hiszen egy vékony réteg keletkezhet rajt ezekből a szerekből. No, hát ezt kellene eltávolítani, lehetőleg rendszeres időközönként! Hogy mi lehet ebben a segítségedre! A miss.at segítségével megmondjuk!

Ha nem is az ablakra!

Kicsit makacsabb szennyeződések esetén segítségedre lehet egy kis ablaktisztító! Fújj egy keveset a tisztítóból a rongyra és töröld át vele a vasaló lapjait!

Ilyen is van!

Mivel az ember lánya időnként jól teszi, ha megtisztítja a vasalója talpát is, nyilván, tisztában van vele, hogy létezik olyan, hogy vasalótalp tisztító stift. No, ez a stift a hajvasalód tisztításához is tökéletes! A még langyos lapokat kend át vele, és hagyd kihűlni!

Ha csak valami apróság zavar!

Egy mikroszálas kendő is megteszi kisebb, kevésbé makacs szennyeződések esetén! Töröld át vele a lapokat, ha lehet, még langyos állapotukban!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...