2015.07.08. 11:03:01 8804 182

Így takarítsd a rozsdamentes acél konyhai gépeket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egyre nagyobb divat rozsdamentes acél hűtőszekrényt, mosogatógépet, vízforralót vagy kenyérpirítót vásárolni. Újonnan ez nagyon szép, kevés anyag veszi fel vele versenyt, ám a zsíros kis ujjacskáknak köszönhetően hamar elveszítik fényüket és tisztaságukat az ilyen eszközök.

Rozsdamentes hűtő és mosogatógép új konyhában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rozsdamentes hűtő és mosogatógép új konyhában

Nincs szükséged különleges tisztítószerekre és eszközökre, hogy megszabadul azoktól a foltoktól, melyek már jó ideje bántják a szemedet. Mindössze egy kis mosogatószerrel, forró vízre, kesztyűre és egy jó, érdesebb felületű mikroszálas törlőkendő kell Neked. Szerezd be ezeket, és a lehetetlen csak egy idegen szó lesz a szótárban.

A makacs szennyeződéseket, foltokat így takaríthatod le a legegyszerűbben:

  1. Első lépésként 1 teáskanálnyi mosogatószert oldj fel nagyjából egy liter forró vízben.
  2. Egy érdes, mikroszálas törlőkendővel (ne dörzsi szivaccsal, mert az karcol) vidd fel a keveréket apránként a zsírfoltokra és szennyeződésekre, és dörzsöld át alaposan. Használj kesztyűt, hogy némileg megvédd a kezed a forró víztől.
  3. Ezután öblítsd le meleg vízzel, majd azonnal töröld szárazra.

Az érdesebb felületű mikroszálas törlőkendő egyébként szuper a csempéhez és az ajtók letakarításához is!

A mosogatószer pedig sokoldalúbb, mint gondolnád! Olvasd el cikkünket: Az univerzális mosogatószer>>

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.