2015.08.22. 14:30:31 9037 231

Így leszel még szebb smink nélkül! – 5 egyszerű trükk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manapság egyre több híresség mutatja meg az arcát smink és mindenféle retus nélkül, és ezen felbuzdulva mintha mi, hétköznapi hősök, vagyis hősnők is szívesebben vállalnánk, vállaljuk fel arcunkat a maga természetességében. Meg hát nyár van, meleg minek az a sok festék?

Smink nélkül - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink nélkül

A természetes, „sminktelen” bőr amúgy is szép, de ha kicsit jobban odafigyelsz, még csodásabban tündökölhet bőröd korrektor vagy egyéb „takaró” nélkül.

1. Találd meg a neked valót!

A megfelelő hidratálókrém használatával bőröd megkapja a megfelelő táplálást, nedvességet és ha kell, megakadályozza az arc csillogását. Ne légy rest megkeresni az „igazit”!

2. Nem mindegy az ív!

Vannak olyan szerencsések, akik szinte tökéletes ívű szemöldökkel születtek (tényleg, én is ismerek ilyet:-)), ám a nagy többségnek szüksége van egy kis formázásra. Mindegy, hogy szakemberre bízod, vagy magad végzed a szemöldököd kiigazítását, törekedj a természetességre. Ne legyen túl vékony, de túlságosan vastag se. A megfelelő hosszúság és vastagság nyílt tekintetet kölcsönöz az arcodnak. Csak néhány példa arra, hogy NE csináld: Ezt most komolyan gondolták?

3. Még egyszer a szemöldökről

Leginkább a világos hajúaknak tanácsos, de akár a sötétebb szemöldökkel megáldottak is bátran használhatnak színeket. Persze, nem a szivárvány különböző színeire gondoltunk, de nem árt szemöldökceruzával kicsit sötétíteni a kis szőrpamacson ott a szemünk felett.

4. Éljen a barnaság!

Ebből is a természetes a legszebb, de a borúsabb időszakokban bevetheted a szolit vagy valamilyen önbarnítót is. A barna bőrön kevésbé látszanak a bőrhibák, a szem alatti karikák és egészségesebbnek is tűnünk.

5. Fehér fogak

Még egy ok, amiért megéri vigyázni fogunk egészségére és szépségére. A ragyogó mosoly, a hófehér fogak még szebbé és természetesebbé teszik az arcodat!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...